Nova sedmica pocinje:Od 21. do 28. oktobra, ova tri znaka ce imati najvise srece!

Nova sedmica pocinje:Od 21. do 28. oktobra, ova tri znaka ce imati najvise srece!

20. listopada 2024. 0 By Lala

Kako nova sedmica počinje, astrološke energije donose različite uticaje za svaki znak Zodijaka. Od 21. do 28. oktobra, neka od vas može doživeti period pun sreće i pozitivnih promena. Ova nedelja je idealna za ostvarivanje ciljeva, ali i za uživanje u malim stvarima koje čine život lepšim. U ovom horoskopu razmotrićemo koji će znakovi imati najviše sreće i kako mogu iskoristiti ovaj povoljan period.

 

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Blizanci, vaša društvena energija će procvetati tokom ove nedelje. Očekujte mnogo komunikacije i zanimljivih susreta. Od 25. do 28. oktobra, vaša sposobnost da se povežete s drugima donosi vam sreću i nove mogućnosti. Ova energija je idealna za networking, pa iskoristite prilike koje se pojavljuju na poslu ili u društvenim krugovima.

U ljubavi, Blizanci će biti otvoreni za nova iskustva. Ako ste u vezi, osvežite svoju svakodnevicu zajedničkim izlascima ili kreativnim projektima. Slobodni Blizanci mogu upoznati nekoga ko ih privlači svojom intelektualnom dubinom. Ova nedelja je savršena za flertovanje i stvaranje novih emotivnih veza.

 

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi, vaša harizma će biti neodoljiva tokom ove nedelje. Očekujte da ćete biti u centru pažnje, a vaša energija privući će mnoge. Od 24. do 27. oktobra, period je idealan za preuzimanje inicijative u karijeri. Razmislite o novim projektima ili liderstvu koje može doneti uspeh.

U ljubavi, Lavovi će doživeti uzbuđenje i strast. Ako ste u vezi, stvorite romantične trenutke koji će osvežiti vaš odnos. Slobodni Lavovi će imati priliku da upoznaju nekoga ko ih može inspirisati i motivisati. Iskoristite svoj šarm da ostavite snažan utisak.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2