Ribama neverovatna PONUDA, Devicama iznenadni PREOKRET, Vagama neslucena SRECA…

Ribama neverovatna PONUDA, Devicama iznenadni PREOKRET, Vagama neslucena SRECA…

17. ožujka 2022. 0 By Lala

OVAN

Imate sansu da okrenete stvari ali u svoju korist.Do sada je bilo drugacije, i pokazite da znate sta cinite. Sve lepo, i radosti vasa sreca, sada ce zavisiti samo od vasi vasih koraka.Pazite sta radite, sami cete snositi posledice.

 

BIK

Ako ste do sada gresili i cinili sve i svasta, sada je vreme da stopirate. Moracete se uozbiljiti i pokazati sta znate. Preduzmite odredjene korake u svome zivotu, i budite kovac svoje srece. Do sada ste bili kovac onog drugoga.

 

BLIZANCI

Sve sto ste bili do sada, moglo vam se i sada se sve menja.Ako ste i bili lukavi i koristoljubivi, sve ce doci na videlo. Cinili ste to za svoju vezu i ne krijete, ali sada morate pokazati drugacije osobine. Partner ce vam prigovarati.

 

RAK

Vase srce bi moralo biti otvorena knjiga, da svi znaju kada volite, i kad ste tuzni. Necete moci glavo da razbijete zid, ma sta uradili.Ne krijte osecanja i ne gisite svoje srce. Isplacite se, onaj ko vas voli, volece vas i dalje!

 

LAV

Vikend pred vama od vas ce uciniti jakog i mocnog lika. Izazvace pravoga lava u vama i borca za srecu i ljubav. Izmedju vas i vase srece, isprecio se zoban suparnik. Sad ili nikad pokazite da se necete predati.

 

DEVICA

Bilo je sve dobro, ali iznenada se zbiva neocekivani preokret. Vasa ljubav je postala monotona i uplivace u reku ravnodusnosti. Tek sada shvatate  da niste bili voljeni, nego samo iskoristeni.  Konacno cete progledati, sa bolom u dusi, a li svojim ocima, ne tudjim!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2