OVAJ znak DRZI KONCE SVOG ZIVOTA-DANAS ce biti dan kada ce se KONACNO  IZBORITI za ono sto zeli!

OVAJ znak DRZI KONCE SVOG ZIVOTA-DANAS ce biti dan kada ce se KONACNO IZBORITI za ono sto zeli!

9. veljače 2022. 0 By Lala

OVAN:

Znate vi da se ponasate kako i dolikuje, odgovorno  ali ponosito. Vi ste jako  odgovorni  i radujete se nekim lepim stvarima. Vasa emotivna slika je zadovoljavajuca. I danas nece biti promene, ,sto se tice lepih stvari.

 

BIK:

Vreme je da se borite kako je najbolje i kako zahteva  vasa situacija. Imate odredjene probleme koje nikako da resavate. Zelje koje nosite u srcu, jako su ishitrene u ovoj situaciji.Prvo resite ovo sto je bitno, pa onda  idite za zeljama koje su nove i za vase srce.

 

BLIZANCI:

Partner vam zeli nesto predloziti ali vas nije uputio u to.  Ponasa se kao da ga ne interesuje, a opet je u dubini duse zainteresovan.Zasto se ponasa tako dvolicno, morate otkriti i znati da li biste prihvatili ili predlog odbili u startu.

 

RAK:

Vreme je da se stisaju vase emocije i da budete verni sebi.U dubinui duse ste povredjeni, ali danas necvete o tome. Povod razgovora je danas nesto drugo i drzacete se toga.Vreme je da resite ono sto je kljucno.

 

LAV:

Radujte se stvarima koje se  bas ovoga dana trebaju desiti.Sve je do vaseg partnera koji vas  zeli iznenaditi. Od vas se ocekuje da zelite biti neko ko ce da podrzi partnerove zelje. I da  budete podrska jedno drugome kakvi god budu dogadjaji.

 

DEVICA:

Vi ste jaki i konce svoga zivota drzite u svojim rukama.Vreme je da postanecete  srecnik dana i da se  izborite za ono sto zelite. Vasa je ljubav  velika i danas je zelite krunisati. I vasa ce sreca da procveta bas danas, a vi da budete glavni igrac!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2