IMAMO FANTASTICNE VESTI  kada je NOVAC u pitanju -ovaj znak DANAS moze da se obogati!!

IMAMO FANTASTICNE VESTI kada je NOVAC u pitanju -ovaj znak DANAS moze da se obogati!!

8. veljače 2022. 0 By Lala

OVAN:

Idete smernicom koja vas vodi ka odredjenim stvarima.Od vas se ceka da budete  na nivou zadatka. Vasa ce sreca da bude  ocigledna ako pokazete stav. Vreme je da se dese neke vazne stvari, uskoro neke, a neke jos danas.

 

BIK:

Vi ste ocigledan primer osobe koja moze a nece, i one koja ima, a ne vidi.Naucite da cenite ono sto imate, i da se ponasate zahvalno.Iznad srece, ne trazite vecu.Mozete lako sve da izgubite, pa biste videli kako se placa visoka cena.

 

BLIZANCI:

Upoznati ste sa svojom emotivnom situacjom i vreme je da se radujete. Ono sto ce vas rastuziti, moze da se zbije i danas. Vasa ljubav ce vas nagraditi  za vasu istrajnost.  Konacno da upoznate bolju stranu svoje emotivne slike.

 

RAK:

Od vase srece zavisice i partnerova, jer vas jako voli.Ako zelite partnera  da usrecite, morate biti pazljivi i tolerantni. Od vas se ocekuju neke stvari, zato pokazite da ste spremni na sitne ustupke. To nece biti nista u odnosu na ustupke koje partner cini vama.

 

LAV:

Morate biti i jaki i sprmni da cujete neke vesti. Osecate se vrednim i spremnim na neke nove  vesti, ali nikako da stignu do vas. Bar ne one koje bi vas jako usrecile i od vas napravile srecnika dana.Varate se jer danas ce biti fantasticne, a vama sledi veliki dobitak!

 

DEVICA:

Ljutiti ste na ono sto se vas tice i sto biste hteli da neke stvari izgladite.Vi to zaista mozete pokusati ali se i  necete bas radovati kako ste mislili. Bice radosti na kraju, ali nece ici tako lako kao sto se nadate.Upornost vas vodi cilju, a ljutnja vas samo odvraca i usporava.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2