Rak i Lav  dobijaju dugo ocekivane vesti, Ovan shvata gde je pogresio, a evo koga stize kajanje…

Rak i Lav dobijaju dugo ocekivane vesti, Ovan shvata gde je pogresio, a evo koga stize kajanje…

12. studenoga 2021. 0 By Admin

OVAN

Naredna tri dana vam donose veliku tugu jer napokon cete i sami shvatiti gdej ste pogrijesili. Probleme koje ste imali sa voljenom osobom nikako da rjesite, ali nije ni cudo kada samo tjerate inat i ne zelite da priznate svoje greske.

 

BIK

Pred vama su tri dana u kojima cete usojeti mnogo toga. Na poslovnom polju vi cete imati povoda samo za srecu jer pred vama su desavanja koja ce vam donijeti odlivne dobitke.

 

BLIZANCI

Vi cete imati mnogo vremena da razmislite o svemu jer greske iz proslosti se nece same ispraviti. Stize vas kajanje zbog osobe koju mnogo volite, ali sve dok tjerate inat nemojte se nadati velikoj ljubavnoj sreci.

RAK

Vama je samo sreca naklonjena u naredna tri dana jer stozu vam vijesti kojima ste se dugo nadali. Napkon cete imati priliku da se udaljite od problema i da nastavite da radite na svojoj sreci. Pred vama su tri dana srece i uspjeha.

LAV

Dugo vec se nadate da ce vam na poslovnom polju krenuti na bolje, i u naredna tri dana vi cete imati mnogo srece. Stizu vam jako vazne vijesti koje ce vam znaciti mnogo. Na polju ljubavi morate vise da se potrudite ukoliko zelte da osvojite srce osobe do koje vam je stalo.

 

DJEVICA

Pred vama su tri dana u kojima ce vam mnogo toga polaziti za rukom. Sreca vam je naklonjena posebno kada je novac u pitanju. Mnogo toga ce postici. Na polju ljubavi nema posebnih desavanja sto ce vas pomalo i razocarati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2