OKTOBARSKO DRVO ZELJA:POZELI NESTO, izaberi BROJ pa saznaj hoce li ti OKTOBAR ISPUNITI ZELJU!

OKTOBARSKO DRVO ZELJA:POZELI NESTO, izaberi BROJ pa saznaj hoce li ti OKTOBAR ISPUNITI ZELJU!

6. listopada 2024. 0 By Lala

AKO SI IZABRAO BROJ JEDAN:

Ti moras da se pomiris sa tim da si sada neko ko    ima velike zelje.

Mozemo cak da kazemo da u ovom  trenutku zelis ono sto prosto nije moguce da se ostvari i to  ti je velika  greska. U redu je imati velike zelje i mastati ali se cini da ti sada bez  imalo sumnje imas prevelika ocekivanja. Samim tim, jedino sto mozemo da kazemo jeste da ne treba da  se  nadas da ce neke zelje da se ostvare a posebno ne da ce  se to desiti bez da ti mrdnes prstom kako bi se za njih borio.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

AKO SI IZABRAO BROJ  DVA:

Ono sto zelis ti ces to i dobiti i u to nema nimalo sumnje. Jako je vazno da kazemo da ce oktobar  biti mozda cak i najlepsi mesec u tvom  zivotu. Samo je jako vazno da ne    posustanes i da   ne prestanes da se boris za ono do cega ti je iskreno stalo.

Ova zelja   koju si zamislio ce sasvim sigurno vrlo brzo biti ostvarena  i to je ono sto  treba da imas na umu.

 

AKO SI IZABRAO BROJ  TRI

Bitno je da kazemo da  je jako vazno da se  zapitas sta je za tebe najbolje  i da li treba da slusas glas svog srca ili razuma.

Ukoliko to uradis nema nimalo sumnje da ces sam znati sta   je za tebe najbolje. Ali, ono sto si pozeleo svakako da mozes i   da dobijes. U to nema nimalo sumnje. Samo nemoj da dozvolis nikome da ti skine osmeh sa lica ili da ti namece svoju volju. Ova zelja je itekako moguca i    nema razloga za brigu. Pitanje je dana kada ce se ostvariti a na tebi je samo da se prepustis i uzivas u danima koji su pred tobom.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2