U narednim danima: Ovan ce biti PREVAREN, Blizancima se smijesi VELIKA NOVCANA SRECA, a ovaj zodijak NAPOKON upoznaje SVOJU VELIKU LJUBAV…

U narednim danima: Ovan ce biti PREVAREN, Blizancima se smijesi VELIKA NOVCANA SRECA, a ovaj zodijak NAPOKON upoznaje SVOJU VELIKU LJUBAV…

9. kolovoza 2024. 0 By Admin

OVAN

Vama je ljubavna sreca itekako od velikog znacaja. Mnogo cinite za osobu koju volite, ali isto to postovanje ocekujete zauzvrat. Problemi koji dodju nikada vas ne mogu zaustaviti da se nastavite boriti za svoju ljubavnu srecu.

Uvijek ste na strani ljubavi, jer vi te zodijak koji za ljubav zivi.

Imati vas za partnera je velika sreca, jer vi nikada necete tako lako odustati ma koliko problema vas zadesilo. Ipak u narednom periodu ce doci do velikih promjena koje ce vas mnogo razocarati. Voljena osoba naime pravi jedan potez koji ce vam slomiti srce.

Vas partner je vama sve, ali njegova ljubav prema vama u zadnje vrijeme nije iskrena.

Neko drugi je ukrao srce vase voljene osobe,i vi cete uskoro za sve saznati. Koliko god se borili za srecu u ljubavi, stizu vam dani u kojima ce vam sve postati svejedno. Vasa ljubav ce biti izigrana, preko cega vi nikada ne mozete preci.

Ne samo da ne mozete, ne zelite jer vi znate koliko vrijedite.

Slomljeno srce je pred vama, ali vi cete znati da se suocite i sa tim problemom. Prosto znate da zasluzujete iskrenu ljubav i nista vase misljene nece moci promjeniti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2