IZABERI PISMO i saznaj da li te USKORO OCEKUJE RAZOCARENJE ili   NESLUCENA,VELIKA SRECA!

IZABERI PISMO i saznaj da li te USKORO OCEKUJE RAZOCARENJE ili NESLUCENA,VELIKA SRECA!

18. svibnja 2021. 0 By Lala

AKO SI IZABRAO PISMO   BROJ JEDAN:

 

Ukoliko ste odabrali pismo broj jedan…. Vas u narednom periodu ocekuje neverovatna srecca koju necete znati kako da primite u sebe. Sve sto ste hteli tu je.

Na samo jedan korak od vas i vi cete konacno biti zadovoljni i ispunjeni. Desavalo vam se toliko toga u zivotu i sada je vreme da vas i sreca “pogleda” i da i vi docekate to.

 

+

Nadali ste se sreci ali tolikoj jos niste. Mozda sto ste bili toliko skromni zato vam se tako i vraca. Nekada je ipak bolje i znati koliko mozes i koje su tvoje realne mogucnosti.

Pa onda te i sudbina nagradi i iznenadi nekim lepim delom ili gestom koji mozes samo protumaciti kao potvrdu da je sve ono sto ti radis dovoljno dobro i da tako nastavis.

Nemojet menjati svoj kurs ili pravac kojim ste poceli da vodite svoj zivot. Budite istrajni u svemu sto radite i od sada kao i do sada. Vase vreme tek dolazi. Nemojte se brinuti, sve ide po planu.

 

 

AKO SI IZABRAO PISMO   BROJ DVA:

 

Ukoliko ste odabrali pismo broj dva , ne volim kada moram da saopstavam ruzzne ili neprijatne vesti i kada moram da ja budem ta koja ce skrenuti paznju da se u vasem emotivnom zivotu desava nesto sto mozda niste ni primetili.

Brzina zivota i milion obeveze po nekada nas natera da zaboravimo na sebe i da samo mislimo na ono sto se desava drugima, da svima pomognemo i da ih saslusamo, a zaboravljamo pri tome na sebe.

Isuvise cesto zbog svega toga stradaju i veze, pucaju brakovi ili ne primeti se kako vam se pred ocima nesto bitno desava sto i ukazuje da nesto nije kako treba i da to treba i da se promeni.

Ako ste se uljuljkali u svoju vezu ili odnos, morate se malo trgnuti i pogledajte dobro sta partner radi, bojim se da ce vas ono sto budete videli poprilicno uznemiriiti i da necete moci da poverujete da se to bas vama desava,

Po nekada je bolje da se nesto na samom startu prekine , nego da se o tome raspredaju price i vode prazni razgovori od kojih na kraju ne bude nista osim samo neka nada koja brzo nestane.

 

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2