Izaberi svoj SIMBOL SRECE i saznaj sta te ceka do KRAJA GODINE!-Jedan donosi VELIKI PREOKRET koji cete MNOGO USRECITI!

Izaberi svoj SIMBOL SRECE i saznaj sta te ceka do KRAJA GODINE!-Jedan donosi VELIKI PREOKRET koji cete MNOGO USRECITI!

24. studenoga 2021. 0 By Admin

SIMBOL BROJ 1

Ti si osoba koja je uvijek vjerovala u svoju srecu, pa cak i u trenucima kada se je sve cinilo uzalud. Uvijeksi mislio pozitivno, jer samo tako si mogao da naslutis srecu koja ti nije uvijek bila vjerni prijatelj. Nadao si se , ali i borio da ti bude bolje. Nisi osoba koja samo ceka da joj se nesto lijepo desi, ti se boris za sve sto si di sada postigao. Mnogo se trudis i ne ocekujes da neko drugi ostvaruje tvoje snove.

Ti si kovac svoje srece, bio i ostao. I kada je bilo najteze nisi zelio da se odreknes svoje nade da ce biti bolje.

Dobro zeli, i dobro ce tebi uskoro i da se desi. Pred tobom su naime velike promjene koje ce donijeti poslovnu srecu koja ti je toliko potrebna. Do kraja godine tebe ocekuje jedan novi pocetak koji ce ti donijeti predivne prilike koje ces ti naravno znati iskoristiti. Jedan vazan preokret u tvom zivotu ce da se desi koji ce ti sami veliku srecu donijeti. Pred tobom su desavanja koja ce ti pomoci da zaboravis na sve probleme, jer oni uskoro odlaze iz tvog zivota.

 

SIMBOL BROJ 2

Iza tebe su usponi i padovi, ali tvoja zelja da postignes vise u svom zivotu nikada te nije napustala. Osoba si koja mnogo cini za svoju srecu, ali nikada samo za sebe. Jako ti je bitno da su ljudi koje volis takodjer sretni, jer ti nikada nisi bio osoba koja je mislila samo na sebe. Tvoja skromnost i tvoja dobrota tebe krase, jer ti mislis na druge i kada je tebi najteze.

Dobra dusa kao sto si ti nije zasluzila da pati, ali sudbina nije uvijek bila  postena prema tebi.

Do kraja godine sreca ce da upetlja svoje prste u tvoj zivot. Pred tobom su velike promjene koje ce tebi i ljudima koej volis samo srecu donijeti.Jedan novcani dobitak je pred tobom koji ce  ti mnogo pomoci. Naravno da ces ti pomoci ljudima koje volis, ali bas zbog toga najveca sreca je tebi sudjena.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2