Nedeljni horoskop za period od 27. avgusta do 3. septembra: Lav ulazi u novu ljubavnu vezu, velike promene dolaze Škorpiji, Vaga na korak od uspeha..

Nedeljni horoskop za period od 27. avgusta do 3. septembra: Lav ulazi u novu ljubavnu vezu, velike promene dolaze Škorpiji, Vaga na korak od uspeha..

27. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate..

 

OVAN (21. 3 – 20. 4)

 

Posao – Period počinje konjunkcijom Marsa, vašeg vladara, sa Severnim čvorom, što ukazuje na to da se situacija može potpuno preokrenuti. Ako vam je to potrebno, događaji vam idu na ruku. Ukoliko ne želite promene, morate se svim silama potruditi da zadržite “status kvo”, što neće biti lako. Igrajte po pravilima da lakše izađete na kraj sa situacijom.

 

Ljubav – Venera je ušla u Lava i povezala Jupitera iz vašeg sedmog polja sa Marsom. Ovaj aspekt najavljuje da se nakon napetog perioda stvari smiriju i tenzije u vezi su manje. Slobodni imaju priliku da upoznaju zanimljivu osobu svetlijeg tena i kose.

 

Zdravlje – Moguća je blaža upala grla ili mokraćnih kanala.

 

 

BIK (21. 4 – 21. 5)

Posao – Vaša vladajuća planeta Venera je promenila znak. I najavljuje nove okolnosti na poslu i u vezi sa poslom. To je sve povezano sa dešavanjima u kući, gde već duže vreme boravi planeta Mars, a sada mu se pridružila i Venera. Očekuju vas događaji od presudnog značaja, a kakvi će biti zavisi od vašeg ličnog natala.

 

Ljubav – Vladar polja partnerstva Mars, u konjunkciji sa Severnim čvorom, najavljuje promenu i na emotivnom planu. Ona će se desiti svakom predstavniku znaka, u većoj ili manjoj meri. Naravno, biće i malobrojnih koji nastavljaju partnerski život na isti način. Ipak, budući da Mars u istom znaku sa Venerom označava haos, uzdržavajte se narednih nedelja od svađa.

 

Zdravlje – Vitalni ste i sve se bolje osećate.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6