Magična pravila privlačnosti! Evo šta da uradiš ako želiš da on VOLI SAMO TEBE

Magična pravila privlačnosti! Evo šta da uradiš ako želiš da on VOLI SAMO TEBE

23. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

AKO vas zanima šta možete da uradite da biste zadržale muškarca u svom životu, pažljivo čitajte!

 

Ljubav je možda lakše naći nego je zadržati i sačuvati. Za dugu i dobru vezu potrebno je puno truda i neprestanog rada, kao i mnogo razumevanja i tolerancije, i to važi za obe strane.

1. Preuzmite odgovornost za svoja osećanja

Ako verujete da od vašeg partnera zavisi hoćete li biti srećni, zadovoljni i koliko ćete vredeti, pravite veliku grešku. Živite svoj život, koji je samo vaš i samostalno se “borite” za svoju sreću koja neće ni o kome zavisiti. Ako se posvađate s njim, ne kažnjavajte ga ćutanjem i ignorisanjem. Recite mu sve što mislite, ma koliko to bolno bilo. Nipošto ga ne kažnjavajte tako što ćete kazniti sebe.

Naučite da se izborite sa svim situacijama koje vam život donese, a da biste bili dovoljno jaki za to, prvo morate da naučite da volite sebe.

 

2. Svakodnevno mu pokažite koliko vam je stalo

Pokazujete li mu svakodnevno koliko ga volite? A on vama? Jeste li uvek tu jedno za drugo, bez obzira na sve?

Veza se temelji na ljubavi, nežnosti i saosećanju, ali partneri, posebno oni koji su u dugim vezama, ponekad jednostavno zaborave na to. Budite iskreni: koliko često mu pokazujete da vam je stalo, a koliko ga krivite za stvari za koje možda i nije kriv? Ako ste kritični prema partneru, postoji velika mogućnost da ste i samokritični.

Opustite se, zavirite u svoje srce i dopustite da veza bude baš onakva kakvu je i zaslužujete.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2