Do kraja mjeseca ovi znaci će raskinuti sa VOLJENOM OSOBOM!

Do kraja mjeseca ovi znaci će raskinuti sa VOLJENOM OSOBOM!

18. listopada 2024. 0 By Admin

 

Bik:

Bikovi, ovo razdoblje može donijeti potrebu za promjenom u vašem ljubavnom životu. Moguće je da ćete osjetiti da su vaše vrijednosti ili potrebe u vezi sada drugačije nego prije. Razmislite o svojim osjećajima i budite iskreni prema sebi. Ako se odlučite za raskid, pristupite tome s poštovanjem prema sebi i prema partneru. Ako odlučite ostati u vezi, razgovarajte o načinima kako poboljšati vaš odnos.

 

Vaga:

Za Vage, ovo razdoblje može donijeti unutarnje previranje u vezi vaših ljubavnih odnosa. Moguće je da ćete razmišljati o ravnoteži između vaših vlastitih potreba i potreba vašeg partnera. Razgovarajte otvoreno o svojim osjećajima i očekivanjima. Pokušajte zajedno pronaći kompromise koji će vam omogućiti da nastavite izgradnju sretnog i zdravog odnosa.

 

 

Raskidi mogu biti izazovni, ali često otvaraju vrata novim počecima i osobnom rastu. Važno je slušati svoje srce i biti iskren prema sebi. Bez obzira na odluku koju donesete, vjerujte u vlastite snage i otvorite se prema novim mogućnostima koje vam život donosi.

Stranice: 1 2