OVIM ZNACIMA se ZIVOT MENJA IZ KORENA u NAREDNIH SEDAM DANA!

OVIM ZNACIMA se ZIVOT MENJA IZ KORENA u NAREDNIH SEDAM DANA!

16. listopada 2024. 0 By Lala

VAGA:

Vasa kolebljivost popusta i sve ste sigurniji u sebe. Radite i ne zaostajete u obavezama, pa vas cene i postuju. Konacno cete doziveti da vas neko  ucini vrednim divljenja. I ne samo da ce vam pokazati divljenje, nego i znake svoje nesebicne ljubavi.

 

SKORPIJA:

Radite protiv sebe a morali biste sebi u korist. Mnogi su cinili sto i vi, pa gde su sada, na dnu?! Morate se uozbiljiti  i poceti trezveno i zrelo razmisljati o svemu, pa i sebi. Ovih dana pocinjete menjati svoj zivot, i ucinite prvi korak!

 

STRELAC:

Opcinjeni ste nekim, a bojite se da mu pridjete. Nije stvar u vasoj hrabrosti, nego je vas ego u pitanju. Zelite je za sebe, a bojite se da ne budete odbijeni. Upravo se plasite da vam se ne vrati milo za drago, i vi ste odbijali mnoge!

 

JARAC:

Povuceni ste u sebe, tihi i neupadljivi, ali je red da se menjate. Ovih dana cete imati sansu da budete u centru paznje. Iskoristite priliku da se priblizite jednoj ribi koja vas posmatra. Zadovoljite njenu znatizelju.

 

VODOLIJA:

Ovih dana cete biti meta ogovaranja, a vi to nikad niste.Smerni, povuceni i ozbiljni, ne zasluzujete nicim. Ali oni sa kojima se druzite, nemaju nikakvu reputaciju.

Obratite paznju sa kime se druzite, i to odmah!

 

RIBE:

Zapazili ste jednoga jarca i cesto ga posmatrate. Sada ce vam biti prilika da se priblizite njemu, ako jos zelite. I on oseca da ga simpatisete, pa ce vam dati povoda. Bas kao dvoje koje se nadju na pola puta.

 

Stranice: 1 2