LJUBAVNI HOROSKOP za CETVRTAK,17.oktobar:Evo kome STIZE PORUKA od BIVSE LJUBAVI!

LJUBAVNI HOROSKOP za CETVRTAK,17.oktobar:Evo kome STIZE PORUKA od BIVSE LJUBAVI!

16. listopada 2024. 0 By Lala

 

U ljubavnom životu često se dešavaju neočekivani preokreti, a povratak bivših partnera može doneti nove emocije i izazove. Četvrtak, 17. oktobar, donosi posebnu energiju koja može potaknuti ljude da preispitaju svoja osećanja i možda ponovo uspostave veze iz prošlosti. Ovaj dan biće pun iznenađenja, a posebno će se osećati uticaji retrogradnog Merkura, koji će otvoriti vrata starim sećanjima i komunikaciji s bivšima.

U nastavku analiziramo kako svaki horoskopski znak može doživeti ovaj dan i kakve poruke mogu očekivati od bivših ljubavi. Svi znaci će se suočiti sa različitim emocijama, a neki će možda dobiti priliku za novi početak. Uživajte u čitanju!

 

 Ovan (21. mart – 19. april)

Ovaj četvrtak može doneti neočekivanu poruku od bivše ljubavi koja će vas iznenaditi. Osećaćete se nostalgično i možda ćete preispitati razloge zbog kojih ste prekinuli. Razgovor može otvoriti nove mogućnosti, ali budite oprezni da ne padnete u stari obrazac.

 

Bik (20. april – 20. maj)

Bikovi će se suočiti s emocijama koje su dugo bile potisnute. Poruka od bivše može vas podsetiti na lepe trenutke, ali budite svesni realnosti. Razmislite o tome šta želite i šta je najbolje za vas pre nego što donosite odluke.

 

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Blizanci će imati priliku da obnove komunikaciju s bivšim partnerom. Iako će vas privući stari trenuci, važno je da se fokusirate na sadašnjost. Otvoreni razgovori mogu dovesti do razjašnjenja, ali budite oprezni da ne izgubite sebe u prošlim emocijama.

 

Rak (21. jun – 22. jul)

Rakovi će osetiti snažnu nostalgiju i možda će primiti poruku koja će ih naterati da preispitaju svoju trenutnu situaciju. Osećanja će biti intenzivna, pa se pripremite da se suočite s onim što vas muči. Iskrenost prema sebi i drugima biće ključna.

 

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lave očekuje dan pun strasti i kreativnosti. Ako dobijete poruku od bivše ljubavi, razmislite o tome kako biste mogli da obnovite komunikaciju. Ne zaboravite da zadržite svoj ponos i ne ulazite u situacije koje bi mogle naškoditi vašem samopouzdanju.

 

 Devica (23. avgust – 22. septembar)

Devicama će ovaj dan doneti priliku za introspekciju. Ako vam bivša ljubav pošalje poruku, iskoristite priliku da razjasnite svoja osećanja. Pristupite situaciji s analizom i jasnoćom kako biste doneli ispravne odluke.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2