Ovim znacima ce ova sedmica doneti razocarenje-evo ko ce ISPLAKATI MORE SUZA!

Ovim znacima ce ova sedmica doneti razocarenje-evo ko ce ISPLAKATI MORE SUZA!

8. listopada 2024. 0 By Lala

 

VAGA

Da se morate naci na talasnoj duzini sa nekim, jasno vam je. Zato morate da se okrenete i budete  verni svojim  osecanjima. Ako vas srce vuce ka jednoj osobi, krenite. Ona vas ceka na pola puta.

 

SKORPIJA

Ova sedmica ce vam doneti veliko razocarenje i nece vam viti lako. Srce vam pati, ali tajno, pa ste jako besni.Pazite da zbog bezvrednog ne povredite one najblize koji vas vole. I koji mnogo brinu za vas.Napuklo se srce  ne lepi!

STRELAC

Mozete vi i bolje da se udvarate i budete odredjeni u mislima. Onaj ko vam se svidja, neka pokaze sta zeli i sta je ono sto vas  moze oduseviti. Vi volite iznenadjenja i ako pogodi, odmah cete mu izjaviti ljubav.

 

JARAC

Pokazite da ste jasni po svojim principima, i da od njih necete odustati. Sve sto je bilo, bilo je, sada zelite  da istrajete u svemu. Ono  sto ste naumili i planirali cvrsto, vreme je jei sprovedete u svoje delo.U akciju!

 

 

VODOLIJA

Naivno cete upasti iu losu prilku, pa ce vas osudjivati. Vreme je da se srede vase misli i da budete odredjeni u onome sta zelite.Srce ce vam izjaviti zelju koja vas  nosi, a to ce biti nemoguce. U pitanju je pogresna   osoba.

 

RIBE

Sve do sutra vas  nece nista hteti, ali od sutra za celu sedmicu krece. Vreme je da se radujete  kako neke stvari preko noci mogi da se obrnu na bolje. Vasa sreca ce da bude  na zavidnom nivou, uprkos mnogima koji  se nece osecati doro i voljeno.

Stranice: 1 2