Ovan GUBI sve NADE,Blizanci TUGUJU za bivsom LJUBAVI, a ovaj zodijak pravi ZIVOTNU GRESKU!

Ovan GUBI sve NADE,Blizanci TUGUJU za bivsom LJUBAVI, a ovaj zodijak pravi ZIVOTNU GRESKU!

8. listopada 2024. 0 By Admin

BLIZANAC

Vama je ljubavna sreca bila i ostala na prvom mjestu. Vi ste zodijak koji voli cijelim srcem i cijelom dusom. Nazalost vi volite osobu koja trenutno nije na vasoj strani. Volite svog bivseg partnera, jer preko te ljubavi nikada niste mogli da predjete. Nikako da krenete dalje sa svojim zivotom jer vase misli su uvijek vezane za bivsu ljubav. Vasa veza je morala da prodje kroz razne probleme, ali vi ipak samo na bivsu ljubav mislite.

Pred vama je jedan period u kojem cete morati donijeti jednu vaznu odluku.

Bivseg partnera necete uspjeti vratiti u svoj zivot jer on je sretan sa drugom osobom. Vi morate i sami da krenete dalje sa svojim zivotom mada ce vas pratiti velika tuga. Ali ponekad moramo da se pomirimo sa cinjenicama da zivot nije uvijek posten i da nije uvijek sve onako kako mi zelimo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Ljubavna sreca je vama od velikog znacaja, i vi i sami mnogo cinite kako bi ona carovala u vasem  zivotu. Sa voljenom osobom ste mnogo sretni, ali u zadnje vrijeme jos jedna osoba vam ne izlazi iz misli. Jedan susret je sve promjenio, i mada vi pokusavate da sakrijete svoja osjecanjam to necete dugo moci kriti.  Vi cete ubrzo da zapocnete aferu sa osobom koju ste sasvim slucajno sreli.

Velika ce to biti greska jer vas partner ce saznati sve.

Pred vama je jedan bolan raskid , jer voljena osoba vam tako nesto nikada nece oprostiti. Vi cete morati da preuzmete odgovornost za svoje postupke, sto znaci i da cete izgubiti osobu koju volite najvise. Ipak kada volite, ne varate a to je upravo to sto cete vi uciniti.

Stranice: 1 2