Poceli su ZADNJI DANI AVGUSTA:Za OVA TRI znaka zodijaka sledi POMIRENJE sa BIVSIMA!

Poceli su ZADNJI DANI AVGUSTA:Za OVA TRI znaka zodijaka sledi POMIRENJE sa BIVSIMA!

25. kolovoza 2024. 0 By Lala

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

 

Vage, vi ste poznati po svojoj težnji za harmonijom i ravnotežom u svim aspektima života, a to posebno važi za ljubavne veze. Ako je vaš odnos sa bivšim partnerom završio na nesrećan način, poslednji dani avgusta donose vam priliku da ponovo uspostavite tu ravnotežu. Možda osećate da je vreme da se izvinite ili da prihvatite izvinjenje koje vam je dugo nedostajalo.

Pomirenje s bivšima za Vage može biti i način da se vrati osećaj mira i emocionalne stabilnosti. Ako osećate da vam je nešto ostalo nedorečeno, sada je trenutak da to rešite. Razmislite o tome da li je ljubav koju ste delili još uvek prisutna i da li je vredno ponovo uložiti energiju u taj odnos. Ove nedelje, komunikacija će biti vaš najjači saveznik, pa budite spremni na otvoren i iskren razgovor.

Ako ste u trenutnoj vezi, a prošlost vas i dalje proganja, sada je vreme da rešite sve stare rane. Vaš partner možda oseća da niste u potpunosti prisutni, a ovo je prilika da sve karte stavite na sto. Pomirenje s bivšima ne mora uvek značiti povratak u staru vezu, ali može doneti potreban zatvaranje jednog poglavlja kako biste krenuli dalje.

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

 

Škorpije, vaša intenzivna priroda često vodi do strastvenih, ali i burnih veza. Kada volite, volite duboko, ali kada se veza završi, teško se mirite s gubitkom. Poslednji dani avgusta donose priliku za ponovno povezivanje s bivšim partnerom, posebno ako osećate da stvari nisu bile potpuno razjašnjene ili ako osećate da je vaša veza bila prekinuta prerano.

Ove nedelje, vaša intuicija će biti izuzetno snažna, pa ćete lako moći da osetite da li je vaš bivši partner otvoren za razgovor i moguće pomirenje. Ako osećate da još uvek postoji nerazrešen konflikt, sada je pravo vreme da ga rešite. Strast koja vas je jednom spojila može ponovo buknuti, ali ovaj put sa više zrelosti i razumevanja.

Za Škorpije, pomirenje s bivšima može značiti i novo otkrivanje starih osećanja, ali i priliku da započnete vezu na novim osnovama. Ako ste spremni da oprostite i da krenete dalje, ovo može biti izuzetno pozitivan period za vas. Samo budite oprezni da ne upadnete u stare obrasce ponašanja; ovaj put, pokušajte da izgradite odnos na temelju poverenja i otvorenosti.

 

Poslednji dani avgusta donose priliku za pomirenje za Rakove, Vage i Škorpije. Ovi znaci će osećati posebnu povezanost s prošlošću i ljubavima koje su nekada bile važan deo njihovih života. Zvezde su im sada naklonjene, omogućavajući im da ponovo uspostave vezu koja je možda prekinuta prerano ili zbog nesporazuma. Pomirenje ne znači uvek povratak u staru vezu, već može biti prilika za emocionalno zatvaranje i oslobađanje od prošlih tereta.

Za one koji osećaju da bi povratak s bivšima mogao doneti novu priliku za ljubav, važno je da pristupe toj vezi s više zrelosti i mudrosti. Ove nedelje, otvorenost, iskrenost i spremnost na oproštaj biće ključni za uspeh u obnovi odnosa. Bez obzira na to da li će se stare ljubavi ponovo rasplamsati ili će doći do konačnog zatvaranja jednog poglavlja, ovo je vreme kada će zvezde pružiti svoju podršku da svaki znak zodijaka pronađe mir i harmoniju u svom ljubavnom životu.

Za sve ostale znake, ovaj period može biti prilika da se okrenete sebi i razmislite o prošlim vezama i lekcijama koje su vam donele. Zvezde su uvek tu da nas usmere, ali na nama je da donesemo odluke koje će nas voditi ka sreći i ispunjenju. Poslednji dani avgusta su pravo vreme za refleksiju, oproštaj i možda, samo možda, za novi početak sa starom ljubavlju.

Stranice: 1 2