Ovi zodijaci do KRAJA MJESECA prave VELIKU GRESKU na POLJU LJUBAVI, koju NIKADA sebi NECE moci OPROSTITI!

Ovi zodijaci do KRAJA MJESECA prave VELIKU GRESKU na POLJU LJUBAVI, koju NIKADA sebi NECE moci OPROSTITI!

25. kolovoza 2024. 0 By Admin

RAK

Vi ste zodijak koji je emotivan i koji uvijek pronalazi nacin da usreci svoje voljeno bice. Vazite za velikog emotivca, tako da je sasvim cudno to sto ce se desavati do kraja mjeseca. Vi volite svog partnera,  u to nema nikakve sumnje. Ali kao da vam je sve postalo monotono, i kao da nemate vise ista osjecanja prema vasem partneru. Ali ne mozemo poreci da ga jos uvijek mnogo volite.

Prosto je ta monotonija koja vlada u vasem zivotu preuzela kontrolu nad vasom vezom, i vi cete uskoro napraviti jednu gresku koja ce vas kostati veze koju ste gradili dugo godina.

Pred vama su desavanja koja ce sve unistiti. Zapravo vi cete biti osoba koja ce donijeti odluku koja ce vasu vezu unistiti. Pred vama je naime jedan susret koji ce vas oduseviti, i vrlo brzo cete zaboraviti da ste u vezi.

Cak cete i lagati da nemate nikoga na svojoj strani. I dok vas parnter vjerno ceka i nada se da cete zajedno rijesiti probleme koji vas prate, vi cete se upustiti u jednu aferu.

Ta afera vam odnosi sve. Ljubav voljene osobe gubite istog trena, jer uvijek ste se zaklinjali da nikada svoju ljubav necete prevariti.

Mnogo cete se pokajati, oa cak i postidjeti, ali to vasu ljubav nece vratiti nazad u vas zivot. Slijedi vam raskid sa osobom koju cete vjecno voljeti, ali sa njom necete  biti. Veliku gresku cete napraviti poslije koje se necete moci tako lako oporaviti.

 

 

Stranice: 1 2