Horoskop od 26.avusta do 2.septembra:Ova tri znaka ce bez imalo sumnje imati najvise srece!

Horoskop od 26.avusta do 2.septembra:Ova tri znaka ce bez imalo sumnje imati najvise srece!

25. kolovoza 2024. 0 By Lala

 Devica (23. avgust – 22. septembar)

Device, ove nedelje ćete osetiti kako vam sve ide od ruke. Sunce je u vašem znaku, što vam daje dodatnu energiju i osećaj svrhe. Ovo je period kada možete ostvariti mnoge ciljeve koje ste postavili za sebe, posebno one vezane za lični razvoj i zdravlje.

U oblasti posla, Device će se isticati svojim analitičkim sposobnostima i organizacionim veštinama. Mogući su novi poslovni projekti koji će vam omogućiti da pokažete svoj puni potencijal. Ako ste razmišljali o dodatnoj edukaciji ili usavršavanju, ovo je idealno vreme da krenete u tom pravcu. Takođe, Device koje su tražile posao mogu očekivati pozitivne vesti i ponude koje će ih veoma obradovati.

Ljubavni život Device će biti ispunjen nežnošću i harmonijom. Ako ste u vezi, očekujte dublju emocionalnu povezanost sa partnerom. Slobodne Device mogu sresti nekoga ko će im potpuno odgovarati na intelektualnom i emocionalnom nivou. Ovo je nedelja u kojoj će vam ljubav biti prioritet, a vaša pažnja prema detaljima će impresionirati osobu koja vam se dopada.

Finansijski, Device će imati koristi od svojih mudrih odluka i pažljivog planiranja. Moguće je da ćete dobiti priliku da investirate u nešto što vam može doneti dugoročne prihode. Bez obzira na to što budete radili, budite sigurni da sve pažljivo analizirate pre nego što donesete odluku, jer vam ta opreznost može doneti uspeh.đ

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelci, za vas ova nedelja donosi obilje prilika za putovanja, učenje i širenje vidika. Planetarni aspekti su vam naklonjeni, pa ćete se osećati kao da vam je svet na dohvat ruke. Ovo je idealno vreme da preuzmete inicijativu i realizujete ideje koje ste dugo nosili u sebi.

Na poslovnom planu, Strelci će imati koristi od svoje sposobnosti da vide širu sliku i prepoznaju prilike koje drugi možda propuštaju. Ako radite na projektu koji zahteva kreativnost i inovativnost, sada je vreme da zablistate. Mogući su i kontakti sa inostranstvom ili prilike za rad u međunarodnom okruženju. Ne bojte se da preuzmete rizik, jer su vam zvezde sada izuzetno naklonjene.

Ljubavni život Strelaca biće ispunjen avanturama i strastima. Ako ste u vezi, možete očekivati putovanje sa partnerom koje će ojačati vašu vezu. Slobodni Strelci će privlačiti osobe koje dele njihove interese i ljubav prema slobodi i avanturama. Ovo je vreme kada ćete se osećati živima i spremnima da istražite nove dimenzije ljubavi.

Finansijski, Strelci će imati koristi od svojih hrabrih poteza. Mogući su dobici kroz investicije ili neočekivani prilivi novca. Međutim, savetuje se oprez prilikom trošenja, jer entuzijazam može dovesti do prekomernih izdataka. Ako budete pažljivi, ova nedelja vam može doneti stabilnost i sigurnost na duže staze.

 

Nedelja od 26. avgusta do 2. septembra obećava sreću i uspeh za Lavove, Device i Strelce. Ovi znaci će biti obasjani posebnom energijom koja će im omogućiti da ostvare svoje ciljeve i ostave trajan utisak na ljude oko sebe. Bilo da se radi o ljubavi, karijeri ili finansijama, sreća će biti na njihovoj strani. Za sve ostale znake, ovo je vreme da uče od ovih srećnika i da se inspirišu njihovom pozitivnom energijom i hrabrošću. Iskoristite ovu nedelju da radite na sebi, postavite nove ciljeve i pripremite se za sve što jesen donosi. Zvezde su uvek tu da nas usmeravaju, a na nama je da slušamo njihove signale i sledimo put koji nam osvetljavaju.

Stranice: 1 2