Na snazi je retrogradni merkur:Ovo ce biti fenomen koji ce imati najjaci uticaj na ova cetiri znaka zodijaka! “

Na snazi je retrogradni merkur:Ovo ce biti fenomen koji ce imati najjaci uticaj na ova cetiri znaka zodijaka! “

23. kolovoza 2024. 0 By Lala

3. Vaga (23. septembar – 22. oktobar):

Retrogradni Merkur će uticati na vaše odnose i saradnju. Moguće su nesuglasice s partnerima, kolegama ili prijateljima. Važno je da budete otvoreni za dijalog i razumevanje tuđih tačaka gledišta. Ovo je vreme kada možete raditi na rešavanju konflikata i jačanju veza.

Za vas, retrogradni Merkur se bavi oblastima odnosa i partnerstava. Moguće su nesuglasice i komunikacijski problemi s ljudima oko vas. Umesto da izbegavate konfrontacije, koristite ovaj period za dublje razumevanje tuđih perspektiva. Aktivno slušanje može vam pomoći da izgradite bolje veze, kako u ljubavi tako i u poslovnom okruženju.

 

4. Jarac (22. decembar – 19. januar):

Za Jarčeve, retrogradni Merkur će uticati na oblast karijere i ciljeva. Možda ćete se osećati frustrirano zbog sporog napretka ili komunikacionih zapleta na poslu. Ovo je prilika da razmislite o svojim dugoročnim planovima i da pravite strategije za budućnost. Takođe, budite strpljivi i temeljno analizirajte svaku situaciju pre nego što donesete odluke.

Retrogradni Merkur fokusira se na vašu karijeru i profesionalne ciljeve. Moguće su komunikacijske smetnje na radnom mestu, što vas može izazvati da preispitate svoje putanje. Ovo je vreme za analizu vaših dugoročnih planova. Razmislite o svojim profesionalnim aspektima i odlučite koje korake treba preduzeti kako biste se uspešno nosili s izazovima koji se mogu pojaviti

Ukupno uzevši, retrogradni Merkur je vreme izazova, ali i mogućnosti za dublje razumevanje i rast. Bez obzira na vaš znak zodijaka, važno je da budete fleksibilni, pažljivi i da koristite ovaj period za introspekciju i prilagođavanje.

 

Stranice: 1 2