Saznajte sta vam je zapisano u starom Indijanskom horoskopu!

Saznajte sta vam je zapisano u starom Indijanskom horoskopu!

20. kolovoza 2024. 0 By Admin

 

Vaga: Putovanje ka istini

Za Vage, čija energija odražava element Vazduha, jesen je vreme kada će se usmeriti ka istraživanju istine i dubljeg razumevanja svojih vrednosti. Vage će težiti autentičnosti i dubokoj povezanosti sa svojom unutrašnjom mudrošću. Ovo je faza koja donosi mogućnost za duboko samoproučavanje i traženje svetlosti u sebi.

 

 

Škorpija: Transformacija i dubina

Za Škorpije, koje se simbolično vezuju za element Vatre, jesen je vreme transformacije i dubokog zaranjanja u svoju unutrašnju dubinu. Ovo je faza kada će Škorpije težiti razumevanju svojih tamnih i svetlih strana, tražeći istinu o sebi. Ova faza donosi mogućnost za ozdravljenje i obnovu.

 

 

Strelac: Pustolovina duše

Strelčevi, čiji element odražava Vatre, jesen doživljavaju kao vreme pustolovine duše. Ovo je faza kada će težiti istraživanju sveta oko sebe i dubokom razumevanju svrhe svog postojanja. Strelčevi će težiti dubokoj povezanosti sa svojim unutrašnjim istraživačem.

 

 

Jarac: Zemlja i snaga

Za Jarčeve, simbolike Vatre se ogledaju kroz energiju Zemlje u Indijanskom horoskopu. Jesen je vreme kada će Jarčevi težiti postizanju unutrašnje snage i stabilnosti. Ovo je faza koja donosi mogućnost za građenje temelja svoje budućnosti i postizanje trajne harmonije.

 

 

Vodolija: Sloboda i istina

Za Vodolije, čija energija odražava element Zemlje, jesen je vreme slobode i istine. Ovo je faza kada će težiti dubokoj povezanosti sa svojim istinskim vrednostima i težiti autentičnosti. Vodolije će težiti oslobađanju od svih ograničenja i traženju istine koja leži u njihovom srcu.

 

 

Ribe: Intuitivna dubina

Ribe, koje se simbolično povezuju sa elementom Zemlje, jesen doživljavaju kao vreme intuitivne dubine. Ovo je faza kada će težiti dubokom razumevanju svojih unutrašnjih osećanja i potreba. Ribe će težiti istinskom povezivanju sa svojim duhovnim bićem.

Stranice: 1 2