Ovi znaci   PATE  zbog BIVSEG PARTNERA,ali  on se USKORO VRACA   u zivote OVIH  zodijaka!

Ovi znaci PATE zbog BIVSEG PARTNERA,ali on se USKORO VRACA u zivote OVIH zodijaka!

11. kolovoza 2024. 0 By Admin

Ljubav ovim zodijacima znaci sve. Oni kada jednom zavole, vole za cijeli zivot. U njihov zivot se vraca bivsa sreca koju nikada nisu preboljeli.

BLIZANCI

Vi ste zodijak koji zivi za ljubav i koji se iste nikada nece odreci. Uvijek vam je ljubavna sreca na prvom mjestu jer ona je vas izvor srece i radosti. Mnogo toga vam nije islo onako kako ste zeljeli kada je ljubav u pitanju, jer sa bivsom ljubavi niste imali srecu koju ste ocekivali.

Ipak uvijek ste zajedno pokusavali da se izborite za svoju srecu jer uprkos svemu mnogo ste se voljeli.

Mnogo je utjecaja na vasu vezu bilo sa tudje strane od ljudi koji su se petljali tamo gdje im nije bilo mjesto. Mnogo je to utjecalo na vas i vi ste donijeli odluku koja vam je slomila srce. Ipak, mada je doslo do raskida, bivsu ljubav nikada niste preboljeli.

Ono sto mozda i ne znate jeste da ni bivsa ljubav nikada nije preboljela vas.

Uprkos svim desavanjima iz vase proslosti, vama je zajednicka sreca ipak sudjena. Uskoro se desava nesto cemu ste se dugo nadali. Pred vama je naime pomirenje sa bivsom ljubavi i ovaj put niko vasu srecu nece moci da narusi.

Ljubavna sreca vam je sa bivsim partnerom sudjena i vi cete ovaj out zajedno da se suprostavite svim preprekama.

Kada je ljubav u pitanju vi se borite, ali ovaj put cete se boriti jos vise, jer ste osjetili sta znaci biti bez osobe koju volite cjelim srcem. Sreca se vraca u vas zivot i niko toj sreci nece moci da se suprostavi.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2