IZABERI KARTU: Jedna je znak da te, nazalost, USKORO CEKA IZDAJA!

IZABERI KARTU: Jedna je znak da te, nazalost, USKORO CEKA IZDAJA!

11. kolovoza 2024. 0 By Lala

KARTA BROJ DVA:

Vi koji ste izabrali broj dva ste jaki, i pobedicete sve nevolje i zamke, i sve teske trenutke.

Vi ste olicenje snage, a to govori konjanik na slici, slican kralj,. i konj kao simbol koji vas prati a to je simbol snage.

I ne samo snage, nego i odanosti svojim principima, odanost samom sebi, ma kako tesko bilo. Vas samo vasa snaga gura u nove dane, nove zivotne momente. Imacete vi jos neke teske trenutke, ali cete pregurati. Vi se ne bojite, jer ste hrabri i neustrasivi. Vi ne posustajete pred preprekom. Sve ste sposobni resiti, i to je vasa snaga, ta vasa upornost do zadnje mrve snage. A zatim vam dolaze lepi i mirni dani.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

KARTA BROJ TRI:

Vi koji ste izabrali kartu broj tri, umesto trece sanse i trece srece, dozivecete izdaju.

Bice to teska izdaja od voljenog bica.Niste bili sigurni cemu i kuda vodi vasa veza. Nekad ste mislili da ce se srediti vremenom. Ulagali ste u nju sa nadom da cete spasiti, ali samo vi niste mogli povuci sve konce. Bilo je nagovestaja da ce biti kraj neminovan. oCEKIVALI STE GA!

Ali izdaju, takvu kakva vas ocekuje niste! Dok ste grcevito pokusavali da urazumite partnera i dali mu sansu da se dovede u red vasa veza, on vas je varao. To vam je jos teze. Na zalost, tek kada shvati vas partner sta je i koga izgubio, bice mu jasno da je nacinio gresku zivota!

Stranice: 1 2