RASKID sledi ovim znacima-ma koliko da nekoga VOLELI,moraju da znaju da su SA POGRESNOM OSOBOM!

RASKID sledi ovim znacima-ma koliko da nekoga VOLELI,moraju da znaju da su SA POGRESNOM OSOBOM!

1. kolovoza 2024. 0 By Lala

 Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpije su poznate po svojoj intenzivnoj emotivnosti i dubokoj povezanosti u vezama. Međutim, ponekad njihova strast može dovesti do konflikata i nesuglasica. U narednom periodu, Škorpije će se suočiti s izazovima u vezi koji će se odnositi na njihove osnovne vrednosti i granice. Iako će biti duboko povezani sa partnerom, otkrivaće da njihova različita gledišta o ključnim aspektima života, poput budućih planova ili emotivnih potreba, čine vezu neodrživom. Ova otkrića mogu izazvati duboku unutrašnju borbu i osećaj gubitka, ali će im pomoći da prepoznaju kada je najbolje da se povuku iz veze.

Raskid će biti duboko emotivan za Škorpije, jer će morati da se nose sa gubitkom veze koja je bila intenzivna i značajna. Međutim, ovaj proces će im pomoći da se usmere na svoje unutrašnje potrebe i da prepoznaju šta im zaista treba u vezi. Iz ovog iskustva, Škorpije će naučiti više o sebi i svojim granicama, što će im omogućiti da u budućnosti izgrade odnose koji su dublje povezani sa njihovim stvarnim potrebama.

 

 Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vage su poznate po svojoj potrebi za harmonijom i balansiranjem odnosa. U trenutnim vezama, Vage će primetiti da iako imaju duboka osećanja prema partneru, veza ne pruža potrebnu ravnotežu i harmoniju koju traže. Mogu se pojaviti problemi u komunikaciji i nedostatak međusobnog razumevanja, što će dovesti do osećaja frustracije i nezadovoljstva. Ove nepravilnosti u odnosu na njihove potrebe za harmonijom i ravnotežom mogu dovesti do toga da Vage shvate da je najbolje da prekinu vezu kako bi pronašli unutrašnji mir i stabilnost.

Raskid će biti emotivno težak za Vage. Jer će morati da se nose s gubitkom odnosa koji su im pružali emotivnu povezanost. Ipak, ovaj proces će im omogućiti da se fokusiraju na svoje unutrašnje potrebe i da prepoznaju šta im je zaista potrebno za postizanje harmonije u vezi. Ovaj uvid će im pomoći da izgrade odnose koji su više usklađeni sa njihovim potrebama za balansom i stabilnošću.

 

Raskidi su složeni i emotivno zahtevni, posebno kada se suočavamo s činjenicom da volimo osobu s kojom ipak nismo kompatibilni. Za Blizance, Device, Škorpije i Vage, naredni period donosi trenutke kada će morati da prepoznaju da su u vezi s pogrešnom osobom. Uprkos dubokim osećanjima.

Blizanci će se suočiti s nedostatkom intelektualne kompatibilnosti u vezi, što će ih navesti da prepoznaju potrebu za promenom. Device će uvideti da njihovi visoki standardi i potreba za stabilnošću nisu ispunjeni, što će ih dovesti do odluke o raskidu. Škorpije će se suočiti s dubokim emotivnim konfliktima koji će ih naterati da prepoznaju nekompatibilnost sa partnerom. Vage će primetiti nedostatak harmonije i ravnoteže u vezi. To će ih navesti da potraže bolje uslove za unutrašnji mir.

Ovi raskidi, iako teški, pružaju priliku za rast i samoproučavanje. Svaki od ovih znakova će kroz ovaj proces naučiti više o sebi i svojim stvarnim potrebama. I to će im omogućiti da izgrade srećnije i zdravije odnose u budućnosti. Kroz introspektivnu analizu i suočavanje s emotivnim izazovima. Ovi znakovi će pronaći put ka ispunjenju i stabilnosti. Omogućavajući im da se usmere na odnose koji bolje odgovaraju njihovim životnim ciljevima i vrednostima.

Stranice: 1 2