LJUBAVNI HOROSKOP do KRAJA SEDMICE: Nekome sledi PRAVA SRECA,a neko ce biti BLIZU OSTVARENJA SVOJIH ZELJA!

LJUBAVNI HOROSKOP do KRAJA SEDMICE: Nekome sledi PRAVA SRECA,a neko ce biti BLIZU OSTVARENJA SVOJIH ZELJA!

29. srpnja 2024. 0 By Lala

 Device (23. avgust – 22. septembar)

Device su često usmerene ka postizanju savršenstva i harmonije, ali su u poslednje vreme mogle prolaziti kroz emotivne izazove i nesigurnosti u ljubavnim odnosima. Moguće je da su se suočavali sa nesuglasicama u vezi ili sa osećajem da njihova očekivanja nisu ispunjena. Problemi sa komunikacijom i osećaj nesigurnosti mogli su doprineti njihovom emotivnom stresu.

Do kraja sedmice, Device će biti veoma blizu ostvarenja svojih emotivnih želja. Očekujte da će se situacije koje su vas mučile početi razrešavati i da će se pojaviti prilike za postizanje emotivnog ispunjenja. Ako ste u vezi, ovaj period donosi mogućnost za jačanje vaše veze i za postizanje dubljeg razumevanja sa partnerom. Ako ste slobodni, šanse za susret sa nekim ko vam može doneti osećaj emocionalnog ispunjenja i stabilnosti su velike.

U ljubavnim odnosima, Device će doživeti trenutke koji će ih približiti ostvarenju svojih emotivnih ciljeva. Očekujte prilike za rad na komunikaciji i za rešavanje problema koji su se akumulirali tokom vremena. Ako ste u vezi, ovaj period donosi mogućnost za obnovu strasti i dublje povezivanje sa partnerom. Ako ste slobodni, moguće je da ćete upoznati nekoga ko vam omogućava da ostvarite svoje emotivne snove.

Iskoristite ovu sedmicu da radite na komunikaciji i rešavanju nesuglasica u vašim ljubavnim odnosima. Budite otvoreni za nova iskustva i ne bojte se da prepoznate prilike koje vam donosi sreća. Ova faza je savršena za postizanje emotivnog ispunjenja i za približavanje ostvarenju vaših ljubavnih želja.

 Ribe (19. februar – 20. mart)

**Prošli problemi:** Ribe su poznate po svojoj dubokoj emocionalnoj prirodi i intuiciji, ali su u poslednje vreme mogle prolaziti kroz teške emotivne trenutke i karmičke izazove. Moguće je da su se suočavali sa problemima u vezi, osećajem nesigurnosti ili poteškoćama u izražavanju svojih osećanja. Ove poteškoće mogle su doprineti osećaju frustracije i umora.

Do kraja sedmice, Ribe će imati priliku da dožive trenutke sreće u ljubavi koje su dugo čekali. Očekujte da će se situacije koje su vam stvarale stres početi razrešavati i da ćete dobiti priliku za novi početak. Ako ste u vezi, ovaj period donosi mogućnost za obnovu strasti i emocionalnu bliskost sa partnerom. Ako ste slobodni, šanse za susret sa nekim ko vam donosi osećaj emocionalne slobode i ispunjenja su velike.

U ljubavnim odnosima, Ribe će doživeti značajnu promenu u pozitivnom smeru. Očekujte trenutke kada će se vaša veza stabilizovati i kada ćete se dublje povezati sa partnerom. Ako ste u vezi, ovaj period donosi priliku za rad na komunikaciji i za jačanje vaše veze. Ako ste slobodni, moguće je da ćete upoznati nekoga ko vam omogućava da pronađete emocionalnu ispunjenost i radost u ljubavi.

Iskoristite ovu sedmicu da radite na emotivnom isceljenju i da se posvetite svojoj vezi ili potencijalnom partneru. Budite otvoreni za nova iskustva i ne bojte se da izrazite svoja osećanja. Ova faza je savršena za postizanje emotivnog ispunjenja i za otvaranje novih mogućnosti u ljubavi.

 

Za Bikove, Device i Ribe, nadolazeće sedmice donose prilike za pravu sreću i blizinu ostvarenja emotivnih želja. Ova faza pruža priliku za rešavanje starih problema, obnavljanje strasti i postizanje emotivnog ispunjenja. Iskoristite ovaj period da radite na svojim ljubavnim odnosima, budite otvoreni za nove prilike i uživajte u plodovima svog truda. Neka vam ovaj period donese radost, sreću i ispunjenje koje ste dugo priželjkivali.

Stranice: 1 2