LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK,22.JUL:Ovaj dan ce jednom zodijaku biti POSEBAN i FANTASTICAN!

LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK,22.JUL:Ovaj dan ce jednom zodijaku biti POSEBAN i FANTASTICAN!

21. srpnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Polako i vrlo sporo zelite da okrenete svojoj  voljenoj. Do sada ste bili na dve strane i ponasali ste se neodlucno. Od vas se ceka da  budete jaki i odlucni i da ne dozvolite nikome da vas sada pokoleba.

 

SKORPIJA

Vreme je da se odlucite za svoje prioritete i osobu koja ce vam biti na prvom mestu. Stalno ste se nesto lomili i isli tamo, amo a sada morate znati sta cete. Nek ovaj dan bude vas dan  za ljubav, za radost i srecu, a vi ste srecnik dana.

 

STRELAC

Sarmirate, ali vam ne ide kako se nadate.  Nece vam na ruku bas sve kako ste zamislili i vreme je da se srede vase  zelje. Nadjite sebi ravnoga i dostojnog partnera, a ne da se udvarate svima. To nekome mnogo smeta.

 

JARAC

Vec ste na ivici koja vas vodi dalje a da niste spremni  da podjete.Resite se onoga sto vas je   guralo u propast i danas krenite  boljom stazom. Vi to svakako mozete, ali vam nije resenje da stojite u mestu.

 

VODOLIJA

Srce vam zeli sresti nekoga, ali nikako da se to i desi.Ucinite nesto kako bi to moglo da bude moguce. Makar i sami  ucinili da susret bude kao slucajan, jer i to je bolje.Sami napravite susret  i radujte se.

 

RIBE

Mirno snosite teret obaveza i zelite da sve bude bolje. Vreme je da svoje srce  usmerite ka jednoj vagi i da vas ona i primeti. Nista se nece desiti ako vi sami ucinite prvi korak. Bice to dokaz da nema pravila i da ljubav ne poznaje granice.

Stranice: 1 2