IZABERI BURMU i saznaces HOCES  li DO KRAJA GODINE uploviti u BRACNU LUKU !

IZABERI BURMU i saznaces HOCES li DO KRAJA GODINE uploviti u BRACNU LUKU !

21. srpnja 2024. 0 By Admin

BURMA BROJ 1

Ljubav je tevo sve u zivotu, jer ti za ljubav zivis kao niko drugi. Trenutno traje jedno poznanstvo, ali ti bi tako rado da od tog poznanstva postane nesto vise. Osoba  koju dugo vremena smatras samo svojim prijateljem je ukrala tvoje srce, ali do sada nisi imao haraborsti da to priznas.

Izmedju vas postoji veliko povjerenje, ali do kraja godine tebe ne ocekuje vjencanje sa tom osobom. Pred tobom je sreca , jer ti ces sa tom osobom uci u vezu, i niko sreniji od tebe nece biti.

Burma koju si izabrao ne pokazuje na to da ces se udati za tu osobu do kraja godine, ali vas ocekuje ipak jedna predivna veza. U toj vezi ti ces samo za veliku srecu znati i niko tu srecu nece moci narusiti. Nova ljubavna sreca je pred tobom. ali vjencanje ne.

Ipak ti ces biti samo sretan i za probleme i razocarenja kao u proslosti neces znati

. Pred tobom je ljubavna sreca koja ce jednog dana doci  i pred maticara, ali u ovoj godini cete samo sretni biti.

 

BURMA BROJ 2

Ti za ljubav voljene osobe cinis sve. Osoba si koja mnogo cini za srecu voljenog bica  iveliko povjerenje vlada medju vama. Mnogo se volite, u t nema nikakve sumnje. Vasa ljubav je jaka i vi zelite da budete zajedno u svakom momentu.

To je ona ljubav za koju ce neko reci da je pretjerana, ali ne. Vasa ljubav je iskrena i vi ne zelite da glumite ojecanja vec zivite za svoju srecu.

Jos samo vjencanje da se desi i vasa ljubav bi bila kompletna. Istina je da je pred vama vjencanje i vi cete do kraja godine stati na ludi kamen.

Pred tobom je vjencanje sa osobom koju najvise volis i bez koje ne zelis da budes.

Pred tobom je velika sreacjer ti ces stati na ludi kamen sa svojom voljenom osobom.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2