Horoskop za PONDELJAK,22.jul:AVANTURA u najavi,a nekome i SANSA za PRAVU LJUBAV…

Horoskop za PONDELJAK,22.jul:AVANTURA u najavi,a nekome i SANSA za PRAVU LJUBAV…

21. srpnja 2024. 0 By Lala

VAGA:

Niste znali sta vas ocekuje u proslim danima,  ali se desilo lepih stvari.I ovaj dan ce vam poceti lepo da necete zeleti nista.U blizini ce vam biti neko ko vam se svidja. I to je ono najbolje sto moze da vam se desi.

 

SKORPIJA:

Pocetak nove radne nedelje, prebukiran obavezama. Znate da morate sve postici, a kako nije ni bitno. Uvek radite mnogo, pa nalazite neku carobnu formulu.Ovog  dana ce to biti jedno novo lice, vasa nova nada.

 

STRELAC:

Smatrate se nepobedivim, ali se varate da mozete sve.Nesto vam nece bas poci za rukom.  Zagrejali ste se za nekoga, ali osoba je od principa. Nikada ne mesa ljubav i posao, pa i vi razdvojite to dvoje.

 

JARAC:

Pustali ste da vas guraju u drugi plan ali je vreme da  da se istaknete.Ono koji su vas omalovazavali, ima da se postide.  Danas cete svoje kvalitete da pokazete pred svima. I vreme je da zablistate na radnom polju, i da vam pozavide.

 

VODOLIJA:

Niste uporni u onome gde krenete, a morali biste biti.Vas osecaj vas tera napred, a snaga vas u startu izdaje. Vi niste kukavica i ne smete dozvoliti da pomisle da jeste. Zato hrabro napred, neko vas ceka da mu pridjete, on ce  dalje ciniti sve za oboje.

 

RIBE:

Nikako da saberete neke stvari i da vas ponese osecaj pobede. Ovo je pravi dan da pokazete da ste u ravni sa nekima. Ne dajte se omesti, i ne dajte se lako zavesti.Neko vas pokusava zavesti, ali ne oseca ljubav prema vama. Zeli samo avanturu, a vi mu dajte do znanja da vi niste avanturista.

Stranice: 1 2