Do kraja meseca ovi znaci ce imati najvise LJUBAVNE SRECE!

Do kraja meseca ovi znaci ce imati najvise LJUBAVNE SRECE!

21. srpnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da sagledate sirinu ljubavi jedne vodolije. Odavno joj se svidjete i zeli da vas osvoji po svaku cenu. Ovih cete dana morati da joj se predate, jer osecate buru emocija sa njene strane. Mozda je to znak da cete imati ljubavnu srecu do kraja meseca.

 

SKORPIJA

Jako ste radosni i razumni i to je nekoga povuklo prema vama.Jedino na cemu vam zamera jeste velika vasa tvrdoglavost. Mada  je za sada sve  kako treba, uzdate se da cece biti vecih zavrzlama.

 

STRELAC

Zelecete da osvojite jedni osobu po cenu svega.Zato cete ciniti sve, pratiti je, slediti na svakom koraku. Vreme je da je ocarate necim, bilo cime, da tako zna  da je volite. I ona ce se moliti svim silama da joj date deo svoje  duse.

 

JARAC

Vec ste jako radoznali, ali na sve gledate sa strane.Ne zelite biti nametljivi jednoj osobi, ali cete naci nacina da joj se nadjete pri ruci, i u blizini.  Tek ce da shvati da ste za nju pravo blago koje se ne pusta drugome.

 

VODOLIJA

Odmah skacete u vatru zbog nekih neproverenih informacija.Vreme je da se okrenete  jednoj osobi i od nje saznate sve sto vas se tice.Bicete jako ponositi da pitate, a necete biti spreceni da je optuzite za netacne price. Niste fer!

 

RIBE

Ovaj mesec je za vas mesec novih saznaja i vreme je da znate  cemu vas vodi.Vreme je da vam neko pridje, ili vi nekome.Od vas se ceka da pokazete da cete spremnost za novu vezu, odmah pokazati. I ocekivacete da se i vas partner tako postavi, otvoreno u planovima i koracima.

Stranice: 1 2