Vikend horoskop:Slede dva dana koja ce doneti niz promena, vreme je da se suocite sa istinom!

Vikend horoskop:Slede dva dana koja ce doneti niz promena, vreme je da se suocite sa istinom!

19. srpnja 2024. 0 By Lala

 

 

Vaga (23. septembar – 22. oktobar):

Za Vage, ovaj vikend će biti vreme za donošenje važnih odluka. Možda ćete se suočiti sa nekim dilemama u vezi vaših odnosa ili poslovnih prilika. Slušajte svoje srce i verujte svojoj intuiciji, jer će vam to pomoći da donesete najbolje odluke za sebe.

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar):

Škorpije, vikend donosi duboke transformacije. Možda ćete se suočiti sa svojim strahovima i potrebama za promenom. Budite hrabri i otvoreni za lični rast i razvoj. To će vam pomoći da se oslobodite starih navika koje vam više ne služe.

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar):

Strelčevi, ovaj vikend će vam doneti priliku za avanturu i istraživanje. Možda ćete saznati nešto novo o svetu oko sebe ili o sebi samima. Iskoristite ovaj vikend da se povežete sa svojom unutrašnjom mudrošću i duhovnošću.

 

Jarac (22. decembar – 19. januar):

Za Jarčeve, vikend će biti vreme za postavljanje novih temelja. Možda ćete se suočiti sa svojim ličnim vrednostima i ciljevima. Zvezde vam savetuju da budete iskreni prema sebi i da sledite svoje srce kako biste postigli pravu unutrašnju ravnotežu.

 

Vodolija (20. januar – 18. februar):

Vodolije, vikend donosi priliku za društveno angažovanje. Možda ćete saznati nešto novo o vašem krugu prijatelja ili zajednici kojoj pripadate. Budite otvoreni za nova poznanstva i saradnje, jer će vam to pomoći da ostvarite svoje ciljeve.

 

Ribe (19. februar – 20. mart):

Ribe, ovaj vikend će biti vreme za introspekciju i samootkrivanje. Možda ćete se suočiti sa nekim dubokim osećanjima i potrebom za razumevanjem svog unutrašnjeg sveta. Slušajte svoju intuiciju i pratite svoje srce kako biste pronašli unutrašnji mir i ravnotežu.

Stranice: 1 2