Ovi zodijaci do KRAJA MJESECA ce SAZNATI da ih je PREVARILA njihova NAJVECA LJUBAV!

Ovi zodijaci do KRAJA MJESECA ce SAZNATI da ih je PREVARILA njihova NAJVECA LJUBAV!

8. srpnja 2024. 0 By Admin

VAGA

Mnogo ste emotivno vezani za svog partnera. Uvijek ste tu za njega, jer vama je ljubav uvijek bila jako vazna. Osoba ste koja zivi za ljubav i za osobu koju voli najvise na svijetu. Nikada niste ni pomislili da bi neko mogao da  narusi vasu vezu, jer vi se za tu vezu borite.

Volite svog partnera i necete dozvoliti da bilo ko stane na put izmedju vas i vase  srece. Volite cijelim srcem , ali to srce ce uskoro biti mnogo ranjeno.

 

Vi cete saznati da vas voljena osoba vara. Tako nesto vi nikada nece moci oprostiti. Bit ce vam mnogo tesko, ali vi ste zodijak koji ce znati kako da vrati nevjernoj ljubavi.

Na vama nece ostati. Vi cete imati mnogo srece u ljubavi, zato ne morate da se brinete, jer poslije raskida koji je pred vama, vrlo bzo cete upoznati svoju pravu ljubav koja vas nikada nece razocarati.

Vama je tuga u ovoj vezi sudjena, ali naredna ljubav donosi samo srecu i radost u vas zivot.

Prevaru vi nikada niste oprostili, nikada jer vama je ljubav svetinja i prevara nema tu sta da trazi. Vi cete do kraja mjeseca shvatiti da nikada niste bili iskreno voljeni.

Ali osoba koja ce uci u vas zivot ce vas voljeti iskrenim srcem i nikada vas nece razocarati ili dopustiti da budete tuzni.

Raskid vas ocekuje, ali ljubavna sreca ce stici prije nego sto to mozete zamisliti.

Mnogo toga ce se promjeniti na bolje poslije ovog raskida, jer sreca ce vama biti sudjena kao nkome drugom.

 

Stranice: 1 2