Cuda su moguca:Jednom zodijaku fatalni SUSRET, drugome RASKID, a evo ko mora o svemu da RAZMISLI…

Cuda su moguca:Jednom zodijaku fatalni SUSRET, drugome RASKID, a evo ko mora o svemu da RAZMISLI…

13. lipnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Mozda niste sigurni sada, ali cete narednih dana biti, u osecanje zaljubljenosti.  U vasem zivotu ce se pojaviti jedan lav, i vreme ce stati. Sta ce se desavati dalje, necete ni shvatati , jer slede turbulentne situacije.

 

SKORPIJA

Konacno morate znati sta je ono sto hocete, jer znate sta necete! Vreme je da dobro razmislite sta trazite od partnera, da biste znali kuda vodi vasa situacija. Usli ste u vezu u kojoj  se niste izjasnili i sada je red da je definisete.

 

STRELAC

Cuda su vrlo moguca u vasem slucaju, i sve sto mislite da nece, desice vam se.Neko vam se svidja ali vam uzmice, pa ste resili da odustanete. Bas kada budete poceli da se udaljavate, bicete prihvaceni.

JARAC

Vreme je da se srede neke odredjene stvari i  da i sami priznate istinu.Gde ste i kuda idete, ne znate, jer nigde ne vodi vasa situacija. Ako je lose, lose je, i ne morate da ulepsavate  nista. Verujte da tako dublje tonete.

 

VODOLIJA

Imacete mali duel sa partnerom na jednu osetljivu temu. Mada se nikada ne povlacite, sada cete morati zadrzati svoj stav. Bitno je da ste svesni, ako biste ga izneli, da biste se posvadjali.I mada znate da ste u pravu, popustite!

 

RIBE

To sto sledi dace vam volju i vratice veru u ljubav. Pojavice se neko ko bi vas voleo sa svim manama i vrlinama. Srce vam kuca od ljubavi, dok budete  pruzali ruke da se upoznate.  Taj vas vec poznaje u dusi, i zeli vam biti  i melem i lek, bas kao i novi partner!

Stranice: 1 2