Ovan ce dobiti ono sto zeli, Lav donosi bitnu odluku, Raku nece biti lako…

Ovan ce dobiti ono sto zeli, Lav donosi bitnu odluku, Raku nece biti lako…

11. lipnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Mozda  bacate probleme na stranu ili se ponasate kao da ih nema! To vam nije dobro, jer ce tek suocavanje sa njima da bude lose.  Radite koliko mozete, ali gledajte da nekako nadjete neku granicu.Imate pomoc kolege, zatrazite je.

 

SKORPIJA

Mada ste optereceni i preumorni, nekako kanalisete sve.Navikli ste da uvek bas sve ceka vas i da cete biti  rado vidjen gost u necijem drustvu. Zato i radite mnogo da biste imali, jer i sami sanjate jedan susret, kao slucajan, a bice nameran!

 

STRELAC

Mada ste vredni, sebe zadajete prevelike obaveze. Vasi zadaci se prenose i na onog koje sa vama u vezi. Kazemo to jer vas partner trpi zbog vasih obaveza. On bi da se druzite, izlazite i provodite se, a vi pretezno radite.

 

JARAC

Zasto vas muci sumnja da vam partner radi iza ledja? Dokle cete biti vodjeni tim ubedjenjem, a ne pitati njega? Vreme je da pokazete  da ste nesto zapazili, i da vise necete cutati. Zahtevajte istinu, ma kakva da je!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Vec se radujete sto vas neko voli i osecate isto!  Susret do kojeg samo sto nije doslo, donece vam reku emocija. Bice to pocetak jedne nove veze koja vas u svemu cini srecnom, i to ce se i pokazati. Radujte se dolazecim danima.

 

RIBE

Ne date da se neko igra sa vasim srcem, niti sa vasom dobrotom. Partner ce poceti da ocijuka sa vasim prijateljom. Da li vas zele staviti na test jeste li ljubomorni, i da li volite partnera? Ili ce to da bude zaista ono sto lici na izdaju, pa i to onu najgoru mogucu?

Stranice: 1 2