Ovim znacima se zivoti menjaju iz korena, i u sledecih nekoliko dana, dobice sve sto su zasluzili!

Ovim znacima se zivoti menjaju iz korena, i u sledecih nekoliko dana, dobice sve sto su zasluzili!

10. lipnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Radujete se sto vam se pruza sansa da pokazete sta hocete.Naredni dani su prava prilika za to, i cinite sta vam je volja.Od vas se ceka da pokazete da ste ponosni na sve oko sebe. Zelja za jednim lavom je ostvarljiva.

 

SKORPIJA

Vec ste  se okrenuli ka nekim licnim zadacima, i sada se trudite da pokazete da znate sta ciniti. Ono sto je lose, vi cete eleminisati, a sto je dobro, rado prihvatate. Jos vam ostaje da prihvatite ljubav jednog jarca i da budete srecni.

 

STRELAC

Vasa emocija je ono sto vas nosi i vreme je da vas i ponese ka jednom  lavu.  Njegovu ljubav zelite i tajno i odavno.Do sada ste to vesto krili, ali sada cete se  radovati jer cete mu i prici. Zelite uciniti sve za svoju srecu.

 

JARAC

Niste svesni da ste cesto zamisljeni i da vase misli lutaju. Ni jednoj drugoj do skorpiji koja vas privlaci kao magnetna sila. I ne slutite da je to ljubav koja vas opija, pa vidite sta cete sa njom. Ona vas ceka, samo pridjite i vreme je da priznate emocije.

 

VODOLIJA

Partner ce zeleti da izadje sa svojim drustvom, i nece vas zvati. Za vas ce to biti veliki udarac koji boli, i dovesce do velike rasprave. On vas voli i zeli malo slobode, a vi se ponasate ljubomorno, kao da mu ne verujete.Razmislite, cemu drama?

 

RIBE

Ako do sada niste mnogo gresili, pazite sta cinite narednih dana.Za greske nikada nije kasno, pa je vreme  da budete oprezni. Imacete situaciju u kojoj cete lako moci da pogresite. Neko ce vas zeleti da zavede, a vi ste vec u vezi!

Stranice: 1 2