Ovi znaci sada silno pate jer im se NE JAVLJA VOLJENA OSOBA-evo  hoce li se to desiti i kada!

Ovi znaci sada silno pate jer im se NE JAVLJA VOLJENA OSOBA-evo hoce li se to desiti i kada!

9. lipnja 2024. 0 By Admin

SKORPIJA

Zadnje vrijeme je bilo jedno od tezih za vas, jer vi ste ostali sami. Voljena osoba vas napustila, i zajedno ste odlucili da se privremeno razidjete. Ali vi patite i ne zelite i ne mozete da se pomirite sa tim da osoba koju najvise volite nije na vasoj strani. Mnogo volite svog partnera i nista vise ne zelite nego da se ta osoba vrati u vas zagrljaj. Ali komunikacije nema, jer vi ste i previse ponosni da bi se javili prvi.

Umjesto razgovora vi kao da ste se namjerno odlucili na patnju, jer ne zelite da predjete preko svog ponosa. Ali ono sto je facsinantno jeste da je i  vas partner mnogo ponosna osoba koja ne zeli da napravi prvi korak. Volite se, ali ne zelite da napravite prvi korak, i to vas ne vodi nigdje. Koliko ce vas oboje taj ponos kostati, s vremenom cete se i sami uvjeriti. Proci ce jos mnogo vremena dok jedno od vas dvoje napravi prvi korak. Poziv ce stici od vaseg tad vec bivseg partnera koji ce imati da saopsti da je zapoceo jedan novi zivot. Sve to ce se odvijati krajem ove godine, i onda cete oboje shvatiti da ste napravili jednu veliku gresku.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vi ste uvijek bili ponosni i nikad niste zeljeli da pravite prvi korak kada je ljubav u pitanju. Zasto, to samo vi znate. Ipak zelite da stupite u kontakt sa vasom voljenom osobom koja vise nije  na vasoj strani. Mnogo patite jer ste se razisli bez nekog posebnog razloga.

Ali vi cete u toku ovog ljeta ostaviti svoj ponos po strani i pozvati cete svoju veliku ljubav. Doci ce do pomirenja i novog pocetka koji ce vam samo veliku srecu donijeti. Kada je ljubav u pitanju, ponos ponekad mora da trpi. Ali vi cete biti sretni sto ste napravili prvi korak.

 

Stranice: 1 2