Ova tri znaka ce tokom juna imati sansu da imaju VELIKE PARE!

Ova tri znaka ce tokom juna imati sansu da imaju VELIKE PARE!

1. lipnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Odavno niste bili u finansijskoj krizi, ali cete biti sada. Ako niste znali kako je to biti, saznacete sada. Bice ovo velika lekcija da naucite sa parama, a ne kad imate  trosite nemilice. Morate malo da mislite da mislite i na sutra.

 

SKORPIJA

Mada ste finansijski jaki,vi mnogo i radite.Za neke cak i previse. Mozda je vreme da pokazete  da ste na  odredjenim zadacima mnogo jhaci , nego sto o vama znaju. Imali ste velike izdatke, koji slede i ovog meeca. Vas budzet se dosta tanji.

 

STRELAC

Zamisljate da ste sposobni za sve i ne plasite se nicega, pa cak ni krize. Vase finansije nisu bas onakve kakve bi vi zeleli da jesu. Vi te uvek u nekim izdacima, a nikako ne zbirate sta gde i koliko date. Sa parama cete morati malo drugacije.

 

JARAC

I vi cete morati oprezno sa novcem, jer vam ponestaje. Nemojte kukati drugima, niti im se zaliti, sami ste krivi. Vi ili imate ili nemate, i to vas nosi dalje, Kad imate trosite previse, pa cete sada morati da povedete racuna.

 

VODOLIJA

Vi ste stabilni, nebitno da li imate ili nemate novac. Imate prijatelja i svog stalnog stedisu koji uvek ima i za vas. I vi za njega cinite isto. Ako vam ponestane, niko nece znati da ste  pozajmili. Vi se necete brinuti ovog meseca.

 

RIBE

Imate poslovni poduhvat koji ce vam doneti velike pare i tu sansu necete propustiti. Spemni ste da radite i dan i noc, kako biste se obogatili.  Nekima ce to biti smesno, ali za vas jsu te pare malo bogastvo. Radicete da bidste imali vise!

Stranice: 1 2