Naredni dani mnogim znacima nece biti laki… Cekaju ih vazne odluke koje mogu da im slome srce…

Naredni dani mnogim znacima nece biti laki… Cekaju ih vazne odluke koje mogu da im slome srce…

1. lipnja 2024. 0 By Admin

VAGA

I u vasem srcu kuca velika  ljubav prema jednoj osobi koju volite najvisena svijetu. Zaljubljeni ste i sretni i ne dozvoljavate da se u tu ljubav bilo ko petlja. Vi zelite srecu sa vasim partnerom i jako vam je bitno da se za tu srecu i ziborite.

Mnogo truda ulazete kako bi vam krenulo na bolje, ali u zadnje vrijeme i vi sami primjetite da nije sve onako kako ste zeljeli. Vas partner se je mnogo promjenio, ali vi to ne zelite da  vidite.

Nadate se samo dobru i vi necete ni da pomislite da se u vasoj vezi desava nesto sto bi vas moglo povrijediti.Ipak u narednim danima vas ocejuju velike promjene.

Pred vama je jdeno saznanje koje ce vam slomiti srce.Vas partner vam nije bio vjeran i vi cete morati donijeti odluku koja ce vam slomiti srce.

Pred vama su dani u kojima cete morati da se suocite sa velikom tugom jer vase srce jejos uvjek mnogo vezano za vaseg partnera.

Pred vama su desavanja koja ce vas mnogo razocarati i vi ni sami necete znati sta da cinitie. Pred vama je ljubav koja ce biti slomljena ,mada ste sve cinili kako bi vam krenulo na bolje.

Stranice: 1 2