Evo sta HOROSKOP PREDVIDJA na POLJU LJUBAVI u NAREDNE TRI SEDMICE-astro za SVE ZNAKOVE!

Evo sta HOROSKOP PREDVIDJA na POLJU LJUBAVI u NAREDNE TRI SEDMICE-astro za SVE ZNAKOVE!

30. svibnja 2024. 0 By Lala

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar):

Škorpije će u naredne tri sedmice biti izazvane da se suoče sa svojim strahovima i ranjivostima u ljubavnim odnosima. Ako ste u vezi, možda ćete se osećati emotivno intenzivnije. Slobodne Škorpije mogu privući nekoga sa kim će deliti duboku emocionalnu povezanost.

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar):

 

U naredne tri sedmice, Strelčevi će biti fokusirani na proširenje svog emotivnog horizonta. Ako ste u vezi, možda ćete razmišljati o zajedničkim avanturama i putovanjima sa partnerom. Slobodni Strelčevi mogu privući nekoga ko će im doneti nove perspektive.

 

 

Jarac (22. decembar – 19. januar):

Jarčevi će u naredne tri sedmice biti usredsređeni na ostvarivanje stabilnosti i sigurnosti u ljubavnim odnosima. Ako ste u vezi, ovo je dobar period za planiranje budućnosti sa partnerom. Slobodni Jarčevi mogu privući nekoga ko će biti pouzdan i odan partner.

 

Vodolija (20. januar – 18. februar):

U naredne tri sedmice, Vodolije će biti izazvane da se otvore za nove ideje i iskustva u ljubavi. Ako ste u vezi, očekujte da će se pojaviti neki neočekivani preokreti. Slobodne Vodolije mogu privući nekoga ko će ih inspirisati da prihvate promene.

 

Ribe (19. februar – 20. mart):

Ribe će u naredne tri sedmice biti fokusirane na razumevanje svojih emotivnih potreba i postavljanje granica u ljubavnim odnosima. Ako ste u vezi, možda ćete morati da se nosite sa nekim pitanjima iz prošlosti. Slobodne Ribe mogu privući nekoga ko će biti intuitivan i emocionalno povezan.

Stranice: 1 2