Saznajte kome slede promene na koje nije spreman- JEDNOM OPREZ!

Saznajte kome slede promene na koje nije spreman- JEDNOM OPREZ!

28. svibnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Vasa ljubav ce se moci  da meri sa velikim ljubavima.Vi i vas  partner  ste dve zaljubljene duse.  Mada je vasa ljubav velika, vi ste ipak neko ko mora da se odluci na  jedan novi korak! Vreme je da krunisete svoju ljubav!

 

SKORPIJA

Sve ce se promeniti, a da niste  ni ocekivali da tako moze. Promene koje slede  zahtevace neke nove  situacije za koje cete biti nespremni. Morate biti oprezni, moze se desiti da se ne snadjete, pa da ucinite pogresan korak.

 

STRELAC

Konacno opet imate razloga da zivite, jer imate i za koga! Svo svoje vreme, snagu, volju  imacete samo zbog jedne osobe.Zbog  jednog  lepog i tajanstvenog lika, zivece vase srce!  Opet ce kucati ponovo jer cete voleti!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vas lik je u oku jedne ribe, ali nikako da uhvatite njen pogled.Vi ste joj u glavi i deo njenih misli i sastavni deo  njenog  zivota! Vreme je da pokazete da ste spremni da je pratite i doslo je vreme da joj otvorite svoje srce.

 

VODOLIJA

Vi ste od onih  koji  osecaju  da nesto ne valja, a nemate snage da to i resite.Morali biste da se pokazete mnogo hrabrijom osobom. Vi to i jeste, i zato se trgnite  i radite ono sto zelite kako biste uspeli.Sve lose, sasecite u startu.

 

RIBE

Imate odredjen stav i to je ono sto se svidja vasem partneru. Mada nije jos partner,ali kao i da jeste! Samo ostanite trako cvrsti i drzite se svojih stavova, i necete pogresiti.Jedan lik vas voli vise nego iko, bas zato sto ste takvi!Uskoro cete biti par!

Stranice: 1 2