Saznajte kome slede promene na koje nije spreman- JEDNOM OPREZ!

Saznajte kome slede promene na koje nije spreman- JEDNOM OPREZ!

28. svibnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Moracete i dalje biti mirni i drzati se zlatne sredine. Za vas nista narocito ovih dana. Ako bi se desila neka odredjena i povoljna situacija, vi cete je sami prepoznati. Idite za svakodnevnim obavezama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vama ce se zameriti  na vasem besu i  vasim ishitrenim reakcijama. Sve je do vas i vreme je da se sami kontrolisete. Morate malo drugacije reagovati na sve oko sebe, a ne da isijavate bes na svakom mestu!

 

BLIZANCI

Zasto  planete u sekundi i sta vas to tera da reagujete kao da ste u vatri?Tako cesto planete i na voljeno bice i cesto ga uvredite.Ako zelite da traje vasa ljubav, moracete da budete mnogo  blazi! Vase ponasanje prelazi u naviku.

 

RAK

Radujte se svome voljenom bicu jer je na pomolu jedna lepa vest. Ono sto cete cuti jako ce vas radovati, ali ne samo vas.Oboje cete bioti jako srecni i zadovoljni zbog necega sto ce vam se obomu dogoditi.

 

LAV

Zelite biti uporni a nemate  snage da budete! Probajte da u mislima nodsdite jedan poseban lik i svce ce vam biti jasno. Sve ce vam biti lakse i bolje, i vreme je da se okrenete  lepim mislima ka boljim stvarima i pobedama!

 

DEVICA

Jako ste darezljivi i vase srce ce biti na potezu! Osim sto cete pokazati paznju, svje cete emocije da poklonite jednoj ribi. Ona vas je zainteresovala, bas kao i vi nju.Pred vama su dani srece!  Bice to ljubavna prica na pomolu!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2