Evo koji ce znaci zbog svoje ljubomore, trpeti ogromne posledice!

Evo koji ce znaci zbog svoje ljubomore, trpeti ogromne posledice!

28. svibnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Imate odredjen pravac i cvrsto ga se i drzite.Od vas se ocekuje da cete biti jako pravedni pri donosenju odluke.Sada je odluka na vama i vreme je  da se neke i sprovedu u delo. Pred vama je da se realizuju konacno!

 

SKORPIJA

Drzite se nekih svojih stavova, pa makar bili i pogresni.Od vas se ocekuje da malo popustite,  ali vi nikako necete. Verujte da vas vasa tvrdoglavost moze kostati  veze. Nemojte da terate inat sa jednom osobom, izgubicete!

 

STRELAC

Imate odredjen cilj, jednu  osobu do koje vam je jako stalo. Svi vas upozoravaju da nemate sanse kod nje, ali ste sebi zacrtali plan! Zelite da ucinite sve kako biste je osvojili, i vreme je da krenete! Slusacete samo svoje srce.

 

JARAC

Primetili ste da vas neko gleda sa neznoscu i zelite da vam pridje.Cim to primeti vas prijatelj, pocece se utrkivati sa vama! Nece vas moci gledati od zlobe i ljubomore, pa cete konacno videti kako vam nudi lazno prijateljstvo.

 

VODOLIJA

Imate srce koje voli i pokazacete  jednoj osobi kako ono voli. Necete znati sta  vas ceka, i da li ce vam ljubav biti uzvracena. Bice vam vazno da ispoljite svoje srce i ljubav koja u njemu vlada.Partner ce shvatiti da ga volite bezuslovno.

 

RIBE

Nadate se jednom susretu, a ocekujete da ce to biti vas prvi sastanak.Naravno ljubavni, jer  ga necete propustiti, niti prepustiti slucaju.Osoba kojoj se nadate, verno ce vas pratiti i pokazati da zna da uzvrati, na ljubav-ljubavlju!

Stranice: 1 2