Neki ce zodijaci da se raduju,neki tuguju,a evo koga ce izdati osoba koju najvise voli!

Neki ce zodijaci da se raduju,neki tuguju,a evo koga ce izdati osoba koju najvise voli!

26. svibnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Vec ste razocarani onim sto je bilo i vreme je da se sredite. Narednih dana prizovite razum i pokazite da ste svesni istine. Ono sto sledi, morate da prihvatite , ma kako da je lose! Svi bi rado sve najbolje, ali zivot nosi i manje dobre stvari.

 

SKORPIJA

Jako ste razumni i ponasate se u skladu sa onim sto se od bvas i ocekuje. Obaveze prihvatate  i idete za njima, a osim toga, vredni ste. Narednih dana je vreme da malo  popustite i da se zabavite. Imacete drustvo.

 

STRELAC

Ponestaje vam hrabrosti, da se sredite  i da izadjete u kraj sa jednim rakom. Hteli ili ne hteli, moracete to da cinite kako god  da obavite razgovor. Vreme je da budete otvoreni i da stegnete srce. Sad ili nikad, imate sansu !

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Niste nikako raspolozeni da pricate o osecanjima ali ce vas neko naterati. Osecanja ce sama na videlo, i necete ih moci skriti. Dosta ste gusili svoju ljubav, i pitali se da li gresite. Narednih dana cete se uveriti da je prava!

 

VODOLIJA

Obozavate jednu osobu i prosto zivite za nju.Ona to zna i verovatno racuna da ste slabi na njenu ljubav! Izdace vas, a to ce za vas biti najvece razocarenje koje ste mogli imati.  Da placete ne vredi, sve je receno, da popravljate sta moze, vec je sve pokvareno.

 

RIBE

Osecate tugu proslih dana a smesi vam se nova sreca. Morate sto pre da potisnete proslost i da se okrenete stvarnim desavanjima. Pred vama je nesto sto moze biti jako lepo. Pokazite svoje interesovanje.

Stranice: 1 2