U sledeca TRI meseca, ovi znaci ce uzivati u zivotu na NAJLEPSI NACIN!

U sledeca TRI meseca, ovi znaci ce uzivati u zivotu na NAJLEPSI NACIN!

25. svibnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Ne sanjate da slede vasi najlepsi dani u zivotu.Bas kako je vreme suncano i lepo, tako ce teci i vase  situacije.Od vas ocekuju da budete neko ko ce zati da uziva u svemu. Cigani vam salju osobu koja ce postati sve vase.

 

SKORPIJA

Rastrzani ste na sve strane i osim sto brinete, od vas sve i zavisi. Vreme je da naredni period popustite i da se malo okrenete sebi.Od vas se  ocekuje da se samo smirite i da pocnete da vodite svoj zivot, jer ste sebe zapostavili.

 

STRELAC

Niste voljni  da se opustite, jer vi uvek idete do kraja.Sebi ste postavili cilj i ne znate odustati.  Takvi ste kada idete za zeljama, neumoljivi i nepopustljivi.Ciganski proroci  vas upozoravaju da vas jedan cilj moze kostati mnogo.Budite oprezni!

 

JARAC

Vreme je da razmislite sta cete i kuda. Po Ciganima i njihovom vidjenju, vas ceka trnovit put.  Nejasne su vam zelje i ciljevi, koje nosite u glavi, ali nista jos na delu. Morate ih sagledati, i pokazati da znate razdvojiti svoje prioritete.

 

VODOLIJA

Vec ste dovoljno ponositi, da bi vas jos malo ponosa, ubilo. U narednom periodu imacete  situaciju gde biste pokazali ponos. Savet ciganskog proricanja je da spustite loptu. Ne smete ponosom razoriti ono sto vam je najdraze! Od vas sve zavisi, i dobro i lose!

 

RIBE

Vasa ljubav ce se tek roditi susretom koji sledi. Bice to nesto jako lepo i vas zivot ce krenuti boljim tokom. Osoba koju cete sresti, postace deo vaseg zivota i vasih buducih dana.Cigai vam porucuju da nema boljeg nacina da  budete srecni i zadovoljni.

Stranice: 1 2