Ljubavna sudbina ce biti komplikovana!Ovim znacima je bolje da ne ocekuju previse!

Ljubavna sudbina ce biti komplikovana!Ovim znacima je bolje da ne ocekuju previse!

21. svibnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Imacete mnogo obaveza i necete i znati gde ste. Daleko da ste zaljubljeni ili tek u vezi, kako biste se snasli! Od vas se ceka da pokazete  da cete ici za obavezama bez posustajanja.Kasnije ce biti vremena za sve drugo.

 

SKORPIJA

Osecate se slabasno, a pokazujete se kao da ste najmocniji. To je vasa tastina, jer volite da vas smatraju takvim. Nekima se svidjate a neke i plasite, pa misle da vas nisu dostojni. Jedan rak misli da jeste, a ako mu ukazeze paznju, bice siguran da niste pogresili.

 

STRELAC

Mozda vi nista ne ocekujete ovih dana ali cete se radovati.  Upoznacete na radnom mestu osobu koja ce ispuniti vase misli. Zaljubicete  se, a da se niste nadali, ali na vase prijatno iznenadjenje.I tako cete imati i partnera emotivnog, i radnoga kolegu.

 

JARAC

Ne da vam se da osvojite jednu vagu, a osecate se jako zaljubljenim.  Mislite da ona ne vidi vase poglede, ali verujte da se samo pravi!Zato pokazite  svoja osecanja i probajte joj prici. Ona ima odgovor na vase emocije, ali nece da bude nametljiva.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Ovako ste u zamrsenoj situaciji, a da mozda i ne znate u koliko zamrsenoj! Kao da niste svesni svoje pozicije, niti situacije u vasoj emotivnoj vezi. Shvatate  je prolaznom, ali nece proci nista samo od sebe. Na visini ste zadatka i probajte da resite ono sto ne valja!

 

RIBE

Vec plovite svojoj mirnoj luci, i ona ce biti jedan nezni lik. Vi zelite jednu neznu osobu, i ljubav da vam pruzi na svoj tajanstveni  i tihi nacin.Kao da vas je pogodila strelica Amora  ravno u grudi! Zato cete biti ushiceni i ici u susret svojoj srodnoj dusi, i ljubavi svoga zivota!

Stranice: 1 2