Ljubavna sudbina ce biti komplikovana!Ovim znacima je bolje da ne ocekuju previse!

Ljubavna sudbina ce biti komplikovana!Ovim znacima je bolje da ne ocekuju previse!

21. svibnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Vi ste jako smireni i svesni ste da ste tako nepobedivi. Uvek se  izborite sa svojim tugama, i ne kinjite druge! Ovih dana cete imati razloga za nervozu, ali cete biti suzdrzani.Necete zlobnima dati povoda da vas ogovaraju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Oduvek ste  razmisljali na svoj nacin, ali cete sada morati da  budete  drugaciji. Nesto ce se jako zakomplokovati i vreme je da  resavate kako znate. Vase srce ce trpeti  sto mora ici protiv sebe! Ali bice to jedini nacin da savladate poteskoce.

 

BLIZANCI

Ocekujete suvise od jedne osobe  i ona ce vam pokazati  da ocekujete previse.Mada i partner zna da to nije nista previse, ali ako se budete raspravljali,  bice i gore.  Nemojte dodatno da komplikujete svoju ljubavnu situaciju! Budite smireni!

 

RAK

Od vas se ocekuje da  budete verni jednom blizancu. On vas voli ali nikako  da vam to i pokaze. Stalno je nekako bahat, nervozan i daje ishitrene reakcije. Nemojte mu uzeti za zlo, on je takav!  I zato budite blazi prema njemu!

 

LAV

Vreme je da se radujete jednoj novoj situaciji. Mada ste zadovoljni svojom vezom, partner ce vam spremiti  iznenadjenje. Od vas se ceka da pokazete  radost sto ste prijatno iznenadjeni, i da pokazete zahvalnost partneru.

 

DEVICA

Vas zivot je bio zlatna sredina ali ce se iznenada   promeniti.Te promene ce biti na gore, a sve zahvaljujuci jednoj osobi. Bice da vam je se uplela neka treca osoba i okrenulo se sve naopako! Spasavajte ono sto se zakomplikovalo!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2