Rak, Devica i Ovan ce morati doneti odluku koja ih moze odvesti ka sreci ili u potpunu propast!

Rak, Devica i Ovan ce morati doneti odluku koja ih moze odvesti ka sreci ili u potpunu propast!

19. svibnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Imate srce  koje moze voleti tako nezno, ali ako vas neko dirne, ceka ga vasa osveta. Jako ste tvrdoglavi i retko kada hocete da pomognete u nevolji.  Ako vam povredi srce prevarom ili nekom losom recju, tesko cete popustiti, ma koliko da volite.

 

SKORPIJA

Imate  osecaj da vas svi gledaju i da ste neodoljivi svima. Vi ipak zelite da budete neodoljivi samo za jednu jedinu osobu.  Samo biste jednoj dali srce i sve sto u njemu gajite! Imacete sansu kod nekog ko vam se svidja.

 

STRELAC

Niste sigurni ko, ali osecate da vas neko ogovara. Nije to nista toliko lose, nego vise ste tema razgovora. Znaci da vas  je zapratila jedna osoba a vi budite pravi laf, pa otkrijte ko je to! Mozda interesovanja budu zajednicka!

 

JARAC

Vec ste na pola puta ka jednoj ribi koja pleni vasu paznju. Od vas se ceka da budete  onaj ko ce je znati da usmeri pravim kolosekom. Dajte joj do znanja da je volite tiho i tajno. Mozda vam se uzvrati duplom merom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Dani pred vama trebaju vam doneti malo manje rada, i lepse situacije. Malo cete predahnuti od obaveza, ali cete se  lepo  obradovati. Dani ce vam biti prijatni jer cete imati i prijatno drustvo. A jedan lik ce vam  biti deo misli.

 

RIBE

Nekome se jako svidjate a vreme je ad se malo osvrnete oko sebe. Mozda ce vas jedan lik da navede da se  izjasnite da se i on vama svidja.Onako iskreno, bez ustezanja i skrivenih misli.Vase  srce  ce zakucati zaljubljeno u danima koji slede!

Stranice: 1 2