Rak, Devica i Ovan ce morati doneti odluku koja ih moze odvesti ka sreci ili u potpunu propast!

Rak, Devica i Ovan ce morati doneti odluku koja ih moze odvesti ka sreci ili u potpunu propast!

19. svibnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Od vaseg srca se ocekuje da budete potpuno sigurni u sebe i svoja osecanja.Partner vasa osecanja zeli na tapetu, pa vidite jeste li stvarno zaljubljeni. On zeli jednu odluku od koje ce zavisi sve!  Ili sreca ili tuga!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Sta se to zbiva kada ste opet rasejani i tuzni? Mozda ce vase srce da bude izvor tuge, a ljubav koja nije uzvracena, povod za nju. Morate uticati na partnera, neka pokaze da voli,  ili neka vas ostavi na miru!

 

BLIZANCI

Ako ste mislili da je partner lud, vi ste se samo  grdno prevarili. Odavno je shvatio vase lose ideje, ali je cutao i cekao da ga upitate za misljenje.To sto ga niste uvazili, verujte da vam necve oprostiti.  Nesto ce vam reci!

 

RAK

Svesni  ste da nemate partnerovo razumevanje i niste ga ni imali. Sta trazite nakon toliko vremena? Ipak ste doneli odluku koja vas moze voditi ka sreci ili ka poropasti. Ako vas ne ispostuje u buduce, svakako je potpuna propast!

 

LAV

Niti se mozete da opustite, niti imate vremena za opustanje. Radite punom parom i bez predaha, a partner je to skroz zanemario.Bice mu to veliki minus, ali ga  cekate na jos jednu situaciju. Ako vam ne ukaze paznju i postovanje, zanemaricete sve!

 

DEVICA

Osecate se suvise ponosno da biste trazili bivsu ljubav. Ona vas bi vrlo rado i zeljno ceka  na vas poziv.  Sansu cete imati, a da li cete je hteti, necete ni znati do onog momenta kadavam se sansa bude pruzila za pomirenje.Donecete odluku koja ce vas kostati!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2