Izaberi ljubavnu TAROT kartu i saznaj  svoju ljubavnu sudbinu do kraja godine! Jednom je znak  RASTANKA!

Izaberi ljubavnu TAROT kartu i saznaj svoju ljubavnu sudbinu do kraja godine! Jednom je znak RASTANKA!

18. svibnja 2024. 0 By Lala

Oduvek je tarot karta pokazivala sta  ce biti i tacno odslikavala mnogima emotivnu srecu i predvidajala ljubavnu sudbinu. Vreme je da pokaze i vama sta vas ceka do kraja godine. Izaberi jednu tarot kartu i saznaj…

AKO STE IZABRALI TAROT KARTU BROJ 1

Ne nadate se nicemu i nemate nikakav plan , niti zacrtane  linije i poteze koje biste cinili.

Vi koji ste izabrali tarot kartu pod rednim brojem jedan, nemate plan. Ipak verujte, da ono sto sledi moze da bude sve i mimo plana, i neplanski. Desavanja se desavaju i bez plana, kada ih ocekujemo, pa i kada im se ne nadamo.

I vama ce se uskoro desiti nesto jako lepo, a da niste ni pomislili.  Vama ce se desiti ono najlepse sto i moze, a to je da cete se zaljubiti, i da vasa ljubav nece imati granice.

Sve ce da se desi pri jednom susrtetu u kojem cete prepoznati svoju veliku ljubav.

Nece to biti samo osoba u koju cete se zaljubiti.Bice to vasa velika sreca, osoba koju cete zavoleti i u koja ce zavoleti vas.

Vi cete ubrzo postati jako zaljubljen par, par koji ce izazivati poglede mnogih prolaznika.Postacete uzor svima oko sebe. Verujte da cete ubrzo shvatiti da ste nasli svoju srodnu dusu, u osobi za koju ste se vezali i previse lako i previse brzo.

Vase slicnosti ce biti tako velike da cete disati kao jedno bice i slagati se u mnogo cemu.

Ne samo u onome sto volite i sto vam se svidja. Imacete slicne stavove, razmisljanja i vasa veza nece biti kratka i povrsna veza koja ce da potraje.

Vi cete da trajete kao par!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2