Ove znakove cekaju NAJBOLNIJI DANI-VREME je da se SUOCE sa SVOJIM GRESKAMA!

Ove znakove cekaju NAJBOLNIJI DANI-VREME je da se SUOCE sa SVOJIM GRESKAMA!

17. svibnja 2024. 0 By Admin

JARAC

U ljubav vjerujete i za voljenu osobu zaista cinite mnogo. Vi ste zodijak koji nastoji da uvijek bude iskren u svakoj zivotnoj situaciji, ali i sami znate da to nije uvijek bilo tako. Vasem partneru ste presutjeli nesto jako vazno.

Ali uskoro cete morati da se suocite sa posljedicama greske koju ste napravili.

Jednoj osobi niste mogli odoljeti i vas partner ce za sve saznati. Ono sto vam slijedi jako tesko ce vam pasti, jer vama ce vas partner zauvijek okrenuti ledja. Pred vama je raskid sa osobom koju volite najvise na svijetu. Iskrenost je vasa jaca strana, ali i vi ste napravili gresku koju ste presutjeli.

Mozda da ste na vrijeme  sve priznali, vas partner bi vam teska srca i oprostio.

Ovako dolazi kraj jednoj ljubavi za koju ste mislili da ce trajati vjecno. Pred vama su teski dani, ali za svoje greske morate preuzeti odgovornost. Jedna greska iz proslosti mijenja sve i koliko god vama bilo tesko, vasem partneru ce biti jos teze . Vas partner vam je mnogo vjerovao, ali uskoro ce biti kasno za kajanje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Vas partner vam vasu gresku iz proslosti nece oprostiti, mada vas jos uvijek voli njegov ponos je jaci od svega.

Vi cete morati da krenete dalje sa svojim zivotom, ma koliko god vam to bez voljene osobe tesko palo. Trebali ste biti iskreni kao uvijek, ali vrijeme ne mozete vratiti mada cete to pozeljeti. Uskoro cete ostati sami slomljenog srca, ali vi cete iz svoje greske mnogo nauciti. Teski dani su pred vama.

Stranice: 1 2