OVOM znaku se vraca STARA LJUBAV!

OVOM znaku se vraca STARA LJUBAV!

16. svibnja 2024. 0 By Admin

VAGA

Drage vage, ne zaboravite kolio truda ste uložili u svoju vezu. Do kraja meseca vas očekuju promene, a za to će biti odgovorna jedna osoba koja se rado petlja u vaš privatni život. Ne dozvolite joj da vam kvari vašu ljubavnu sreću. Partner je na vašoj strani, ali i on polako gubi strpljenje sa osobom koja želi da uništi vaš ljubavni mir. Borite se za svoju ljubav, jer je ona zaista vredna toga.

 

ŠKORPIJA

Drage škorpije, mnogo toga će vam poći za rukom, ali vi ćete ipak osećati nezadovoljstvo. Vas će pratiti velika nervoza, i niko i ništa neće moći da vam izmami osmeh na lice.Okružite se ljudima koji imaju pozitivan stav, jer na vas mnogo utiču pogrešne osobe koje vas vuku ka dnu.

 

STRELAC

Dragi strelci, nije sve tako crno kako se vama čini. Postali ste mnogo negativni prema ljudima koji vam mnogo znače. Imate neke sumnje koje vas prate već duže vreme. Porazgovarajte sa osobama koje vam misle samo dobro, ali vi to ne želite da prihvatite. Videćete da niste bili u pravu. Do kraja meseca morate da promenite svoj stav prema dragim ljudima, inače će oni vama okrenuti leđa.

 

JARAC

Dragi jarčevi, vama se do kraja ovog meseca smeši velika sreća. Prvo vam sledi jedan manji novčani dobitak, a i na polju ljubavi će vam sve polaziti za rukom. Možemo slobodno reći da su dani koji su pred vama, jedni od boljih koji su vas pratili u poslednje vreme. Uživajte u svojoj sreći.

 

VODOLIJA

Drage vodolije, ma koliko se vi trudile da postignete što ste zamislili, sve kao da se okrenulo protiv vas. NIkako da vam krene na bolje, ali do kraja meseca to se menja u vašu korist. Ono što ste imali u planu, to ćete i postići. Sreća vas konačno počinje pratiti, i vi ćete biti veoma zadovoljni sa sobom.

 

RIBA

Drage ribe, ne pokušavjte da varate rečima osobu koja vas vrlo dobro poznaje. Mnogo toga činite na svoju štetu, iako mislite da sve radite ispravno. Vaša slatkorečivost ne prolazi kod osobe koja zna šta mislite pre nego što izgovorite. Ta osoba je uvek tu za vas, i vi pravite veliku grešku jer bi vrlo lako mogli izgubiti njeno poverenje.

Stranice: 1 2